Ağrı Haberleri

Ağrı Haberleri

Sinan Cavlak Baruş ve Gürkan'a çağrıda bulundu.

Malatya Attarlar Esnaf Odası Başkanı Sinan Cavlak sosyal medya hesabından çağrıda bunundu.

6 Futbolcu Milli Takımlara Çağrıldı

Yeni Malatyaspor’da 6 futbolcu milli takıma davet edildi. Abdulsamed Damlu, ilk kez Ümit Milli Takım’a çağrıldı.

Malatya'da vaka sayısı artıyor!

Malatya Valisi Aydın Baruş sosyal medya hesabından koronavirüs salgınına karşı kurallara uyulması çağrısında bulunuldu.

Veli Ağbaba'nın iddiası fesih getirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da T3 Vakfı ile ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ise iddiaları belgelerle yalanlayarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunmuştu. Ancak İmamoğlu sessizliğini korumuştu. Bunu üzerine Selçuk Bayraktar harekete geçti.

Ahlaksız iftiralara göz yummayacağız

Malatya CHP Milletvekili Veli Ağbaba'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden T3 Vakfına 41 Trilyon destek verildi iddiasına, Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar twitter hesabından sert tepki gösterdi ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu.

Yeşilyurt TV yayında!

Yeşilyurt Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulup, internet üzerinden yayın hayatına başlayan Yeşilyurt TV, birbirinden hareketli ve heyecanlı yayınlarıyla ‘Evde Kal’ çağrılarına uyan vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor.

Acil! Kızılay kan bağışı çağrısı yaptı

Kızılay Başkanı Dr. Kerem Kınık kan sosyal medyadan kan bağışçılarına çağrı yaparak stoklarının azaldığını söyledi.

Kiraz:"Çağrımız yanıt buldu"

Koronavirüs salgınının Türkiye’ye giriş yapmasıyla beraber alınan önlemler kapsamında birçok işyeri kapatıldı. İşyeri sahipleri ve çalışanların zor durumda olduğunu, hiçbir gelir kaynaklarının bulunmadığını gündeme getiren Cumhuriyet Halk Partisi Malatya il başkanı Enver Kiraz bu kez esnafa müjdeli haber verdi.

İstiklal Marşını birlikte söylediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm Türkiye’de saat: 21.00’de İstiklal Marşı okuma çağrısına uyan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve personelleri, Belediye önünde ellerinde Türk bayraklarıyla istiklal marşı okudu.

4 Nisan kimin günü? Ağrı mı, Malatya mı?

4 Nisan Malatya'lılar günü sebebiyle birçok siyasi,STK başkanı ve Malatya'lılar sosyal medya'da çeşitli paylaşımlarda bulundular.Malatya'nın doğal güzelliklerinin yansıtıldığı fotoğraflar,kültür ve sanatına dair binlerce paylaşım yapıldı.Farklı bir paylaşım ise Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan geldi.

Malatya 'Evde Kal'dı

Türkiye genelinde 'Evde Kal' çağrısına Malatya halkı destek vererek, koronavirüse karşı evlerinde zaman geçirdi.

Minarelerden semaya dualar yükseldi

Diyanet İşleri Başkanlığının çağrısı üzerine yeni tip koronavirüs salgınının bir an önce sona ermesi ve hastaların şifa bulması için yatsı ezanının ardından ülke genelindeki tüm camilerin minarelerinden dua edildi.

Menopoz dönemindeki kistlere dikkat

Op. Dr. Ayşe Kavasoğlu, karın ağrısı, şişkinlik ve kabızlığa neden olabilen yumurtalık kistlerine karşı uyarıda bulundu. Dr. Kavasoğlu, Yumurtalık kistleri önlenebilecek bir durum değil ancak düzenli kontrollerle riski azaltabilirsiniz. Özellikle menopoz dönemindeki kistler kötü huylu olmaya eğilimlidir ifadelerini kullandı.