Ak Parti Malatya Milletvekili Haberleri

Ak Parti Malatya Milletvekili Haberleri

Bağımlılar için rehabilitasyon merkezi.

AK Parti Malatya milletvekili Abdurrahman Babacan Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine eklenecek yeni balıklarla ilgili açıklama yaptı l.

Tüfenkci, Çınar ve Yalçınkaya incelemelerde bulundu!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya Çilesiz Malahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Ya Bakanlık ya Başkanlık!

AK Parti Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde yaptığı 2023'te aday değilim sözleri siyaset çevresinde yankı uyandırdı. Çalık'ın bu söylemi 2023 yerel seçimlerine hazırlık olarak yorumlandı.

Tüfenkçi de Albayrak'a teşekkür etti

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi,Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret ederek "Malatya’nın 6. Bölge teşviklerinden yararlanması, TMO’nun kayısı alımı, Lisanslı Depo ile ilgili verilen destekler için teşekkür etti.

6 bin ton kapasiteli olacak

Malatya Milletvekili Ahmet Çakır Kuru ‘Kayısı Lisanslı Depoculuk ve Borsası Projesi’ni inceledi.

Çakır,kime anlatıyor?

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır'ın Yazıhan ziyaretinde sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraf "Ahmet Çakır kime anlatıyor?" yorumlarını da beraberinde getirdi.

Ahmet Çakır 1. oldu

ORC Araştırma son iki yılda en başarılı milletvekilleri araştırmasında Malatyalı iki vekil listede yer aldı.

'Gönül Seferberliği' hız kazandı

"Gönüllüyüz, 83 milyonun kapısını çalmaya, derdine ortak olmaya, sorunlarına çözüm bulmaya, milletimizin umudu olmak, umudu olanların yanında durmak için gönüllüyüz." ifadeleri ile başlatılan gönül seferberliği ile halkın sorunları çözülüyor.

Şahnahan'a Kayısı-Meyve Kurutma ve Paketleme Tesisi!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci incelemelerde bulunmak üzere Şahnahan mahallesini ziyaret etti.

Çilekler olmuş!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Yeşilyurt Belediyesi tarafında yapılan serada incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın en önemli projelerinden olan Yeşil Gıda Seracılık projesi Milletvekili Tüfenkci'den tam not aldı.

Bülent Tüfenkci yeni yolu inceledi

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçiyle birlikte Alparslan Türkeş Bulvarı ile Gülümser Caddesinde incelemelerde bulundu.

Sağlıktaki başarı hikâyesi asla sahte değildir, gerçektir

AK Parti Malatya Milletvekili ve MKYK Üyesi Öznur Çalık, İyi Parti Grup Önerisi üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisi Genel Kurulunda bir konuşma gerçekleştirdi.