Akparti Haberleri

Akparti Haberleri

Milletine hizmet için adanmış bir ömür!

Malatya'yı karış karış geziyor,dokunmadığı gönül bırakmıyor.

AK Parti'de üst kurula giden aday adayı 12 isim!

AK Parti'de Üst Kurula Giden Aday Adayları! 9 Haziran'da açıklanacak kesin aday listeleriyle ilgili heyecanlı bekleyiş devam ediyor. Edinilen bilgilere göre AK Parti'de üst kurula giden 12 isim belirlendi. Üst kurula giden isimler.

Tüm hemşehrilerimizi kongremize bekliyoruz

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya “Sayın Cumhurbaşkanımızın yola çıktığı ilk günden bugüne Malatya “Beydağı Gibi” dik bir şekilde yanında yer aldı. AK Parti siyasetinde Malatya omurga şehirlerden biri oldu.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 Ekim'de Malatya'da

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tamamlanan bazı projelerin açılışını yapmak ve partisinin 7. Olağan İl kongresine katılmak üzere Pazar günü Malatya’ya yapacağı ziyaret öncesi hazırlıklar tamamlandı.

Yalçınkaya, A Takımını belirledi

AK Parti Yeşilyurt ilçe teşkilatında Av. Muhammed Yalçınkaya başkanlığındaki yeni yürütme kurulu belli oldu.

Teşkilatçılık bizim omurgamız

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “AK Parti ailesi çok güçlü bir teşkilat ve 13 milyon üyesi var. Teşkilatlarımız, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın izinde emin adımlarla yürüyor” dedi. 

Takdir topladı

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca,teşkilatlarına talimat vererek maske dağıtım seferberliği ilan etti.Teşkilat üyelerinden kurulan ekipler 13 ilçede kapı kapı dolaşarak maske dağıtıyor.Bu uygulama vatandaşlardan tarafından da büyük takdir topladı.

Sağlık Çalışanlarımızın Her Daim Yanındayız

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Hasan Çalık Devlet Hastanesi ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis kontrol noktalarını ziyaret etti.