Battalgazi Belediyesi Haberleri

Battalgazi Belediyesi Haberleri

Eylem başarılı,teşhir yanlış!

Battalgazi Belediyesi Hayır Çarşısı aracılığıyla yardıma muhtaç kişilerle hayırseverler arasında köprü kurmaya devam ediyor.Fakat yardım edilen çocukların teşhir edilmesi ise tepki topluyor.

Işıklı Yol!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hasan Varol Mahallesi’nde çalışmaları tamamlanan Üçgen Park’taki yenileme, kaldırım ve 100 metrelik ışıklı yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Yol çalışmasına 150 milyon yatırım

Battalgazi Belediyesi yol çalışmalarına 150 milyon TL yatırım yaptı.

Gençler spora doyacak

Battalgazi Belediyesi sportif ve sosyal faaliyet alanlarının yaygınlaştırılması için yatırımlarına hız verdi.

Bazı personellerimize test yaptırdık

Yeni tip korona virüs salgını karşısında tedbirlerini en üst sevide tutmaya çalıştığı belirtilen Malatya’nın Battalgazi Belediyesi, risk altında bulunan personellerine tedbir amaçlı korona virüs testi yaptırdı. 

Aşağışehir'de antika pazarı açıldı!

Antika severler ve koleksiyoncular için eski ürünlerin sergileneceği Antika Pazarı, Malatya’da ilk kez Battalgazi Belediyesi tarafından Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray'ında açıldı.

15 temmuz konulu resim yarışması düzenlenecek

Ak Parti Malatya Gençlik Kolları Battalgazi Belediyesi ortaklığı ile 15 Temmuz konulu resim yarışması düzenleyecek.

110 dönümlük alan riskli bölge ilan edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Şehitfevzi Mahallesi'nde 110 dönüm alan riskli bölge ilan edildi.

Okullar YKS'ye hazır!

Okullar sınava hazır

Haftasonu yaklaşık 2 milyon 500 bin öğrenci YKS sınavına girecek. Sınavın pandemi sürecine denk gelmesi ise tedbirleri arttırdı. Öğrencilerin sınava gireceği sınıflar Battalgazi Belediyesi tarafından temizlenip dezenfekte ediliyor.

Şemsiye Sokak rengârenk!

Sosyal tesisler 1 haziranda açılıyor

Koronavirüs nedeniyle ara verilen spor tesisleri 1 Haziran'dan itibaren tekrar faaliyete geçecek ve gece 24.00'e kadar hizmet verebilecek.

Kuaförler işbaşı yaptı!

Battalagazi Belediye Başkanı Osman Güder hayırlı işler ziyaretinde bulundu.

Battalagazi Belediyesi'nden berberlere koronavirüs desteği!

Battalagazi Belediyesi Berberler ve Kuaförlere maske ve işyerlerini dezenfekte desteği vereceğini açıkladı.

1 Mayıs hediyesi!

Battalagazi Belediye Başkanı Osman Güder 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda görevleri başında olan temizilik işçilerini ziyâret etti

Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız

Koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı esnaflarına ve vatandaşlara ücretsiz maske ve eldiven dağıtımı gerçekleştirdi. 

Malatya'da da uygulanır mı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla dikkat çeken ve bir o kadar destek bulan bir kampanya başlattı. İnternet üzerinden iftar satın alan vatandaşlarla ihtiyaç sahibi kişiler arasında iftarver.com adresi üzerinden bir köprü kurdu. Malatyalılar ise Ankaralılar tarafından ciddi anlamda destek bulan bu uygulamanın Malatya'da da Valiliğin koordinatörlüğünde Büyükşehir,Yeşilyurt ya da Battalgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesini bekliyor.

İftar ve sahur yemekleri evlerine götürülecek!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında yayınlanan genelge ile her yıl düzenlenen toplu iftar yemeklerini iptal eden Battalgazi Belediyesi, bu yıl Ramazan ayında engelli, yaşlı ve ihtiyaç sahibi vatandaşların iftar ve sahur yemeklerini evlerine teslim edecek.

İstiklal Marşını birlikte söylediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm Türkiye’de saat: 21.00’de İstiklal Marşı okuma çağrısına uyan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve personelleri, Belediye önünde ellerinde Türk bayraklarıyla istiklal marşı okudu.

Virüs ile mücadele devam ediyor

Battalgazi Belediyesi sokağa çıkma kısıtlamasında çalışmalarına hız vererek kamu kurumlarını dezenfekte ediyor.

Evde kalanlar için müzik dinletisi

'Evde kal, evde hayat var" sloganı çerçevesinde Battalgazi belediyesi üstü açık tur otobüsüyle sokakları dolaşarak, korona virüs nedeniyle dışarı çıkamayan vatandaşlara moral vermek amacıyla sunduğu müzik dinletisi yaptı.

Çalışanlara Zam Müjdesi

Battalgazi Belediyesi, tüm dünyayı etkisi altın alan koronavirüs (Covid-19) salgına karşı 7 gün 24 saat esasına göre bünyesinde çalışan temizlik işleri personellerinin maaşlarına ‘250’ TL zam yapacağını duyurdu.

40 Dakikalık Teneffüs'e Kayısı Çekirdeği Battalgazi Belediyesi'nden

40 Dakikalık Teneffüs'e Kayısı Çekirdeği Battalgazi Belediyesi'nden