Battalgazi Ilçe Başkanı Haberleri

Battalgazi Ilçe Başkanı Haberleri

İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz

AK Parti Battalgazi ilçe Başkanı Basri Kahveci "Cumhurbaşkanımızın emrinde ve onun çizmiş olduğu yolda devam edeceğiz" dedi.

Malatya'mız darbeye ölümüne karşı çıkmıştır

Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci; 'Milletimiz 15 Temmuz'da sokağa çıkmış canını feda etmekten kaçınmamıştır'

Gönül seferberliği devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından başlatılan gönül seferberliğine katılım devam ediyor.

125 kişilik bir ekiple seferberlik başlattık

AK Parti Battalgazi ilçe teşkilatı,saha çalışmalarına boşluk bırakmadan devam ediyor. Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci himayesinde ilçe teşkilatı,kadın kolları ve gençlik kollarıyla ve Meclis üyeleri eş zamanlı üye ziyaretleri ve saha çalışmalarıyla örnek bir çalışma yürütüyor.

Güder ve Kahveci Gelincik Tepesi'ndeki konutları inceledi!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci Gelincik Tepesi'nde yapımı devam eden konutlarda inceleme yaparak yetkililerden bilgiler aldılar.

Kahveci'nin bayram mesajı!

Buruk bir bayram yaşıyoruz.

Maskesiz esnaf kalmayacak

Ak Parti Battalgazi İlçe başkanlığı esnafa maske dağıtıyor.

Sağlık Çalışanlarımızın Her Daim Yanındayız

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Hasan Çalık Devlet Hastanesi ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis kontrol noktalarını ziyaret etti.

Biz bize yeteriz (video)

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci kendi sesinden "Biz Bize Yeteriz" ismiyle duygusal bir mesaj yayımladı.Yayınlanan mesaj kısa sürede sosyal medyada büyük bir beğeni topladı ve çok sayıda kişi tarafından paylaşıldı.