Dua Haberleri

Dua Haberleri

'Dualarınıza talibim'

Yeşilyurt'a değer katacak özel bir yatırım!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatleri arasında olup, işlevselliği, yeri, konumu ve hizmet alanlarıyla Yeşilyurt’un gelişim sürecine büyük değerler kazandıracak şekilde projelendirilen ve yapımına başlanan ‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ alanında kurban kesilip, dua edildi.

Namazgâh'ta bayram sevinci!

Yeşilyurt Gedik Namazgâh alanında koronavirüs tedbirleri altında gerçekleşen Kurban Bayramı Namazında her zaman olduğu gibi yine manevi bir atmosfer oluştu. 7’den 70’e tüm vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği bayram namazında İslam Âlemi ve ülkemizin huzur ve barışı için dualar edildi.

Hem gönül aldı hem de dua!

Malatya Valisi Aydın Baruş deprem bölgesini ziyâret ederek depremden etkilenen vatandaşların duygularına ortak oldu. Vatandaşların yanında olan vali Baruş hem gönül aldı hem de dua!

Minarelerden semaya dualar yükseldi

Diyanet İşleri Başkanlığının çağrısı üzerine yeni tip koronavirüs salgınının bir an önce sona ermesi ve hastaların şifa bulması için yatsı ezanının ardından ülke genelindeki tüm camilerin minarelerinden dua edildi.

En yaşlı hacı Fikriye nineden Mehmetçik'e dua

Türkiye'nin en yaşlı hacısı 105 yaşındaki Fikriye Çam, devam eden 'Barış Pınarı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçik'e ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a her gün dua ettiğini söyledi.

Mehmetçikler için okullardan dualar yükseldi

Karabük Kayabaşı İlkokul ve Ortaokul öğrencileri, Barış Pınarı Harekatı'na katılan Mehmetçik için dua etti.