Etkinlik Haberleri

Etkinlik Haberleri

Yeşilyurt sokaklarında Bayram heyecanı

Yeşilyurt Belediyesi, Türk Bayrakları ve balonlarla süslediği hizmet araçlarıyla Ramazan Bayramının coşkusu, heyecanı ve güzelliğini sokaklara taşıdı. Hareketli şarkılarla sokaklar bayram yerine dönerken, 7’den 70’e tüm vatandaşlarda balkon ve pencerelerine çıkarak bayramın güzelliğini doyasıya yaşadılar.

Korona günlerinde evde yaşam

Yeşilyurt Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında COVİD-19 Günlerinde Yaşam konulu fotoğraf yarışması düzenleyecek.

En çok ilgiyi o Belediye gördü!

Belediyelerin organizasyonlarında şehir genelinde 23 Nisan etkinlikleri düzenlendi.En çok ilgi ise Yeşilyurt Belediyesinin yaptığı organizasyona oldu. Yeşilyurt Belediyesinden yayımlanan bülten şöyle;

Ödüllü yarışma!

Yeşilyurt Belediyesi, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında; yeni tip koronavirüs (KOVİD-19) salgını nedeniyle zamanlarını evde geçiren çocuklara özel olarak ‘Evde 23 Nisan’ Şiir Yarışması  düzenleyecek.

Malatya polisini alkışlıyor

Malatya Altınkayısı derneği, Sosyal Medya üzerinden ''Malatya Polisini Alkışlıyor" adıyla bir etkinlik duyurusu yaptı.

İstiklal'den İstikbal'e

Vali Aydın Baruş, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘İstiklalden istikbale’ yürüyüşüne katıldı.

ALDAĞ'dan ISK SODEX Fuarı'na destek

İklimlendirme sektörünün büyük buluşması ISK SODEX Fuarı'nda Aldağ A.Ş. etkinlikleriyle ilgi odağı olurken, fuarın renkli gündemi ve çekim gücüne de katkı sağladı.

Aras Kargo'dan Uluslararası Kıyı ve Deniz Temizliği Günü'nde anlamlı etkinlik

Aras Kargo, 2019'un dördüncü kıyı temizliği etkinliğini İzmir Çeşme Deliklikoy'da, gönüllü Aras Kargo çalışanları ve ailelerinden oluşan 'Doğa Dostu Araslar'ın katılımıyla gerçekleştirdi. Gün boyu toplamda 230 kilogram atık toplayan gönüllüler, 2016 yılından bu yana toplamda 4 tona yakın atığı geri dönüşüme kazandırdı.