Fotoğraf Haberleri

Fotoğraf Haberleri

Bu paylaşım çok beğenildi !

Yeşilyurt Belediyesi Küçükcekmece Belediyesi'nin terör örgütünün sembollerini anımsatarak düzenlediği parka karşılık ay yıldızlı parkın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması beğeni ile karşılandı.

Köye gidiyoruz yol yok, asfalt yok, su yok, kanalizasyon yok!

Hekimhan ziyaretinde iktidar ve muhalefet partileri ilçe başkanlarının karşıladığı Başkan Gürkan, “Bu buluşma, Türkiye fotoğrafıdır. Bu fotoğrafı çok önemsiyoruz” dedi.

Çakır,kime anlatıyor?

AK Parti Malatya Milletvekili Ahmet Çakır'ın Yazıhan ziyaretinde sosyal medya hesabından paylaşılan fotoğraf "Ahmet Çakır kime anlatıyor?" yorumlarını da beraberinde getirdi.

Seyircisiz maçlara fotoğraflı destek

Yeni Malatyaspor taraftarların fotoğraflarını ücretsiz olarak tribünlere yerleştirecek.

Korona günlerinde evde yaşam

Yeşilyurt Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında COVİD-19 Günlerinde Yaşam konulu fotoğraf yarışması düzenleyecek.

Uzun zaman sonra ilk kez hepsi aynı karede!

AK Parti Malatya Milletvekilleri uzun zaman sonra ilk kez aynı fotoğraf karesinde biraraya geldi.

4 Nisan kimin günü? Ağrı mı, Malatya mı?

4 Nisan Malatya'lılar günü sebebiyle birçok siyasi,STK başkanı ve Malatya'lılar sosyal medya'da çeşitli paylaşımlarda bulundular.Malatya'nın doğal güzelliklerinin yansıtıldığı fotoğraflar,kültür ve sanatına dair binlerce paylaşım yapıldı.Farklı bir paylaşım ise Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan geldi.

'Kara Işık' ve 'Ayaküstü' fotoğraf projeleri Almanya'da sergilenecek

Fotoğraf sanatçısı Burak Bulut Yıldırım, 11. Türk Kültür Günleri kapsamında 14-24 Ekim 2019 tarihleri arasında Almanya'da Ayaküstü-In Haste ve Kara Işık-Black Light fotoğraf projelerini sergileyecek. Sergilerden elde edilen gelir Almanya'daki Türk kökenli gençler için geliştirilen sosyal sorumluluk projelerine bağışlanacak.