Hastane Haberleri

Hastane Haberleri

Bağımlılar için rehabilitasyon merkezi.

AK Parti Malatya milletvekili Abdurrahman Babacan Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesine eklenecek yeni balıklarla ilgili açıklama yaptı l.

Güzel haberler alıyoruz

İnönü Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi projesi yatırım programına alındı.

Malatya'da aşı yarın başlıyor!

Covid-19 aşısı Malatya'da da yarın başlıyor.Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Erdal Aktürk yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

Eski sağlık çalışanı korona kurbanı

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Erdal Aktürk; 'Hemşire Dilay Koçak’ı Covid-19 nedeniyle genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz'

Hastanenin yoğun bakımında yangın çıktı

Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin Dahiliye Yoğun Bakım Ünitesi'nde yangın çıktı.

Türkiye'nin en önde gelen hastanesi Malatya'da

Malatya İnönü üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Onkoloji Hastanesi’nin hedefinin büyük olduğunu belirterek, “Karaciğer nakli alanında Türkiye ve Avrupa’da birinci, dünyada ikinci olan İnönü Üniversitesi’nin onkoloji alanında da aynı başarıyı yakalamayı hedefledik” dedi.

Hastanelerde virüs yoğunluğu yaşanıyor

Sağlık İl Müdürü Recep Bentli; 'Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pandemi polikliniğinde yaşanan hasta yoğunluğu nedeniyle Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi bünyesinde Pandemi polikliniği hizmet vermeye başlamıştır' dedi.

Devlet Hastanesi 2021’de hizmet vermeye başlayacak

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder eski devlet hastanesi yerinde yapımı devam eden 300 yataklı devlet hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Polis memuru şehit oldu

Kocaeli'de görevi yaptığı esnada bir aracın çarpması sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen Polis Memuru Fatih Kara kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

1 hazirandan sonra hasta kabul edecek

Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi koronavirüs nedeniyle ara verdiği poliklinik hizmetine 1 hazirandan sonra devam edecek.

Ömer Döngeloğlu vefat etti

İlahiyatçı-Yazar Ömer Döngeloğlu, corona virüs nedeniyle tedavi gördüğü hastanede 52 yaşında vefat etti.

Tedavide çok iyiyiz (video)

Malatya Araştırma Hastanesi'nde bir Covid 19 hastası daha taburcu oldu.

Günün en güzel haberi Malatya'dan... (video)

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden taburcu olan Down Sendromlu çocuk hasta ve 8 yaşındaki çocuk hasta alkışlarla taburcu oldu.

Sağlık Çalışanlarımızın Her Daim Yanındayız

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Hasan Çalık Devlet Hastanesi ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis kontrol noktalarını ziyaret etti.

Sağlık çalışanları için siperli maske üretimi yapılıyor

Yeşilyurt Kent Konseyi, halkın sağlığını korumak için canla başla çalışan sağlıkçıların yanı sıra belediye personellerinin kullanması amacıyla siperli maske üretimi yapıyor.

Alkışlar kimin için?

Sorumluluk büyük,tedbirler çok basit

Malatya Sağlık il müdürü Prof.Dr.Recep Bentli bugün yaptığı açıklamayla sorumluluğun büyüklüğüne vurgu yaptı ve alınan tedbirlerle ilgili açıklamalarda bulundu.

Fatih Terim corona virüsüne yakalandığını açıkladı

Fatih Terim'in,sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle; Bugün yapılan test sonuçlarına göre Corona Virüs sonucum pozitif çıkmıştır. Hastanede emin ellerdeyim. Merak etmeyin. En kısa zamanda haberleşmek üzere..

TÖTM test merkezi oldu

Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi Koronavirüs testlerini yapması için merkez hastanelerden biri seçildi.

Tedbir tedirginlik olarak algılanmasın

Vali Aydın Baruş, Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan ve İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli alınan tedbirlerle ilgili kamuoyunu bilgilendirdi. Sonrasında ise Eğitim Araştırma Hastanesinde koronavirüse karşı alınan önlemlerle ilgili bilgi aldı.

Yumurtalık rezervi azalmış kadınlarda gebelik artık mümkün

Hızlanmış yumurta rezervi kaybı ve 40 yaş öncesi erken menopoz yaşayan kadınların da artık anne olması mümkün hale geldi. Son yıllarda geliştirilen tedaviler sayesinde bu kadınların da çocuk sahibi olabileceklerini söyleyen Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nden Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Namık Kemal Duru, 'Erken yumurtalık yetmezliği yaşayan kadınlara yapılacak küçük bir operasyon sonrasında, 'kendi yumurtalarıyla' gebe kalma şansını veriyoruz' dedi.