Hayatı Haberleri

Hayatı Haberleri

İdari İşler Müdürü hayatını kaybetti

İnönü Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı Tahakkuk Servisi Şube Müdür Vekili Mehmet Sinan Göğüs koronavirüse yakalanarak vefat etti.

Taburcu edildi 1 saat sonra hayatını kaybetti

Malatya CHP Milletvekili Veli Ağbaba tedavisinin tamamlanarak taburcu edilen hastanın 1 saat sonra hayatını kaybettiğini ifade etti.

Malatyalı doktor virüsten hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs nedeniyle hayatını kaybeden Doktor Mehmet Ulusoy'u yayınladığı video ile andı.

Genel Müdür Yardımcısı hayatını kaybetti

Maski Genel Müdür Yardımcısı İrfan Kaya koronavirüs nedeniyle hayatını kaybetti.

Samanlı taziye mesajı yayımladı

Mehmet Alptuğ Karaca'nın ölümü,Ülkücü camiayı yasa boğdu.Trafik kazasında hayatını kaybeden Alptuğ için,MHP İl Başkanı Mesut Samanlı taziye mesajı yayımladı.

Sol haber’den çirkin başlık

İnsanın ölümü üzerinden bile siyasi bir kimlik oluşturmaya çalışan Sol Haber, kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Vahap Küçük’ün vefatı üzerinden çirkin bir haber yazdı.

Yük trenleri çarpıştı; 2 ölü

Kemerköprü mevkisinde iki yük trenin çarpışması sonucu 2 makinist hayatını kaybederken, 2 makinistte yaralandı.

Bu ne rahatlık !

Her gün yüzlerce yeni vakanın görüldüğü, onlarca insanımızın hayatını kaybettiği bir zamanda, belediyenin insanların sosyal mesafeyi umursamadığı bir ortamda gereksiz bir müzik organizasyonu yapması pes dedirtti.

Filyasyon nedir?

Corona virüsün hayatımıza girdiği andan itibaren bazı tıp terimleri sıkça kullanılmaya başlandı. Sıkça kullanılan terimler arasında yer alan Filyasyon terimi vatandaşlar tarafından araştırma konusu olmaya devam ediyor. Peki Filyasyon TDK'ya göre ne anlama geliyor, Türkiye'de filyasyon çalışmaları nasıl yürütülüyor?

Yeşilyurt TV yayında!

Yeşilyurt Belediyesi Halkla İlişkiler Müdürlüğü bünyesinde kurulup, internet üzerinden yayın hayatına başlayan Yeşilyurt TV, birbirinden hareketli ve heyecanlı yayınlarıyla ‘Evde Kal’ çağrılarına uyan vatandaşlara keyifli anlar yaşatıyor.

Osmanlının hayran olacağınız incelikleri

Osmanlı medeniyeti; altı asrı üç kıtada kucaklayan, akl-ı selim, kalb-i selim, zevk-i selim sacayağı üzerine oturmuş bir denge, giyim, kuşam, yeme, içme, aile, mahalle ve şehir hayatıyla, insana saygı medeniyetidir. Osmanlı’nın aile, mahalle ve şehir hayatı, hoş bir nostaljinin ötesinde, insana insan olmanın zevkini ve keyfini doyasıya yaşatan bir güzellikler hazinesidir. Osmanlı medeniyeti kelimeler üzerine bina etmemiş, güzellikler, hayatın bütün safhalarına işlenmiş ve yaşanmıştır.

Yeni durum açıklandı!

Türkiye'de son 24 saatte 3 bin 977 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 127 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 86 bin 306, can kaybı 2 bin 17, iyileşen hasta sayısı 11 bin 976 oldu.

Birçok mahallemizde pozitif vaka var!

Yaklaşık üç ay önce Çin’de ortaya çıkan yeni koronavirüs kısa süre içinde bütün dünyaya yayıldı ve bütün toplumların hayatını değiştirdi.

Rahmetle özlemle ve minnetle...

Malatya Haber Oku ailesi olarak 8. Cumhurbaşkanımız hemşehrimiz Turgut Özal'ı vefatının yıl dönümünde rahmetle ve özlemle anıyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığı döneminde yaptığı hizmetlerle Türkiye'ye yeni hedefler koyan Turgut Özal millet düşmanı bazı çevrelerce sözlü ve fiili saldırılara maruz kalmasına rağmen Malatya'ya kazandırdığı sayısız eserlerle hemşehrilerinin kalbinde taht kurmuştur.

Başbuğumuz Türkeş,80 yıllık hayatını Türklük şuur ve gururuna vakfetmiştir

Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, "Başbuğumuz Türkeş, 80 yıllık hayatını Türklük şuur ve gururuna vakfetmiştir" dedi.

Malatya'ya araç giriş çıkışı yasaklandı. 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı!

“Ülkemizde hayatı ne zaman normale döndürebileceğimiz 83 milyon olarak bizlerin elindedir”

Son 24 saatte 15 kişi hayatını kaybetti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca Koronavirüs ilgili son durumu paylaştı.

Salgın tüm Türkiye'ye yayıldı:Koronavirüs'ten ölenlerin sayısı 37'ye yükseldi

Salgının dışında değilsiniz. Hayatınızı yavaşlatın. Risk ortamına girmeyin. Riski evinize taşımayın. Evde kalın. Hayat eve sığar"

Koronadan ikinci ölüm

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki koronavirüs sayısının 191'e ulaştığını ve 1 hastanın daha hayatını kaybettiğini açıkladı.

İzmir'de inşaat iskelesinden düşen işçi hayatını kaybetti

İzmir'in Karşıyaka ilçesindeki bir alışveriş merkezi inşaatında çalışan işçi iskeleden düşerek öldü.

Çanakkale'de otomobil otobüs durağına daldı: 3 ölü

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesinde, iş çıkışı durakta otobüs bekleyen 3 kadına otomobil çarptı. Olayda 3 kadın da hayatını kaybetti.

Öğrenciler Mars'ta hayatı hikayeleştirdi

Bilge Çocuk dergisinin Milli Eğitim Bakanlığı işbirliğinde düzenlediği Mars'ta Hayat Hikye Yarışması sonuçlandı. Binlerce öğrencinin kendi hikayeleriyle katıldığı yarışmada ilk 3'e giren öğrencilere ödüllerini Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk verecek.