Iyi Haberleri

Iyi Haberleri

İyi Parti Malatya'da Milletvekili Çıkarır mı?

İYİ Parti'de öne çıkan isim Muzaffer Karakuş.

GÜRKAN VE KOCA İSTİFA EDERSE...

MHPli isimler AK Parti listesinden aday gösterilebilir iddiası! Gürkan ve Koca istifa ederse işler karışır mı?

Eski AK Partili Vekil,Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi!

Minibüsçüler Odası Başkanı Mesut İnce'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek ifade ettiği evimize ekmek götüremiyoruz iddiası, eski AK Parti Milletvekili yeni İyi Parti İl Başkanı Süleyman Sarıbaş'ın da gündemindeydi. Sarıbaş,Minibüsçü esnafının seslenişi bana hiç abartılı gelmedi dedi.

Türkiye'nin en önde gelen hastanesi Malatya'da

Malatya İnönü üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Kızılay, Onkoloji Hastanesi’nin hedefinin büyük olduğunu belirterek, “Karaciğer nakli alanında Türkiye ve Avrupa’da birinci, dünyada ikinci olan İnönü Üniversitesi’nin onkoloji alanında da aynı başarıyı yakalamayı hedefledik” dedi.

Ali Babacan Malatya'ya geliyor!

Deva Partisi Lideri Ali Babacan partisinin il kongresi için Malatya'ya geliyor.İl Başkanı Onur Güneş, yaptığı açıklamada hem kongre duyurusu yaptı hem de ekonomiyi değerlendirdi.

Bentli'den Sarıbaş'a cevap

İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Recep Bentli İYİ Parti Malatya İl Başkanı Süleyman Sarıbaş'ın Covid-19 hastalarının mağdur olduğunu iddiasına cevap verdi.

Başkan Çınar ilk 10'da

Türkiye'de 30 büyükşehirde yapılan ankette Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçe belediyeleri arasında ilk 10'a girdi. Çınar, Doğu Anadolu Bölgesinde ise en iyi performans gösteren başkan oldu.

Yeni Malatyaspor Fenerbahçe'ye bileniyor

Yeni Malatyaspor uzun bir aradan sonra Göztepe galibiyetiyle nefes aldı. Kaplanlarda yeni hedef ise Fenerbahçe'yi devirerek alt sıralardan iyice uzaklaşmak.

En iyisi seçildi!

Yardımlar İdlibe...

İyilikder Malatya temsilciliği yurt içinde yürüttüğü yardım çalışmalarının yanısıra ülke sınırları dışındaki mazlumlara da el uzatmaya devam ediyor.

İyi ki varsınız!

Bugün 3412 kişi iyileşti

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs ile ilgili son verileri paylaştı.

İlk hasta taburcu oldu

Türkiye'de ilk olarak Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi'nde uygulanan Covid 19 salgınına karşı geliştirilen plazma tedavisiyle iyileşen ilk hasta taburcu edildi.

Tedbirlere mutlaka uymalıyız

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs ile ilgili son verileri sosyal medya hesabından paylaştı.

Yeni bir dönemdeyiz

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, koronavirüs ile ilgili son dakika gelişmelerini ve Türkiye Günlük Koronavirüs Tablosu'nu Twitter'dan paylaştı.

Tedbirlere uyuldukça sonuç çok daha iyi olacak

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs ile ilgili son verileri sosyal medya hesabından paylaştı.

İyilikte yarışalım

Zor zamanlardan geçtiğimiz şu günlerde İyilik Der ihtiyaç sahiplerine yardıma devam ediyor.

Osmanlının hayran olacağınız incelikleri

Osmanlı medeniyeti; altı asrı üç kıtada kucaklayan, akl-ı selim, kalb-i selim, zevk-i selim sacayağı üzerine oturmuş bir denge, giyim, kuşam, yeme, içme, aile, mahalle ve şehir hayatıyla, insana saygı medeniyetidir. Osmanlı’nın aile, mahalle ve şehir hayatı, hoş bir nostaljinin ötesinde, insana insan olmanın zevkini ve keyfini doyasıya yaşatan bir güzellikler hazinesidir. Osmanlı medeniyeti kelimeler üzerine bina etmemiş, güzellikler, hayatın bütün safhalarına işlenmiş ve yaşanmıştır.

Tedavide çok iyiyiz (video)

Malatya Araştırma Hastanesi'nde bir Covid 19 hastası daha taburcu oldu.

AKP iktidarının yarattığı düzende açlığa sürüklenmekteler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı. Ağbaba; '1 Mayıs’a, virüsün yarattığı olumsuz etkilerin yanı sıra AKP’nin emek sömürücü politikalarının ablukasıyla giriyoruz. Emekçiyi virüs değil AKP öldürüyor'

Hamdolsun!İyileşen hasta sayısımız yükseliyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, korona virüsle ilgili son gelişmeleri sosyal medya hesabından duyurdu.

İyi ki doğdunuz !

Yeşilyurt Belediyesi koronavirüs salgınına karşı canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarını unutmayarak doğum günlerini kutluyor.

Son günlerin en iyi düşüşü!

Son 20 gün baz alındığında en az günlük vaka sayısı açıklanırken, iyileşenler sayısında rekor seviyede artış yaşandı. Toplam entübe hasta sayısında da düşüş devam ediyor.

En çok ilgiyi o Belediye gördü!

Belediyelerin organizasyonlarında şehir genelinde 23 Nisan etkinlikleri düzenlendi.En çok ilgi ise Yeşilyurt Belediyesinin yaptığı organizasyona oldu. Yeşilyurt Belediyesinden yayımlanan bülten şöyle;

İyi yoldayız! #EvdeKalMalatya

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs ile ilgili son rakamları açıkladı.

'Bugün dünden daha iyiyiz'

İyileşti ! Gün gün yaşadıklarını anlattı

Dr. Muhammed Akkoyunlu virüs ile mücadelesini ve iyileşme sürecini korona günlüğü yazısı ile anlattı.

Yeni durum açıklandı!

Türkiye'de son 24 saatte 3 bin 977 kişiye Kovid-19 tanısı konuldu, 127 kişi hayatını kaybetti, toplam vaka sayısı 86 bin 306, can kaybı 2 bin 17, iyileşen hasta sayısı 11 bin 976 oldu.