Kale Haberleri

Kale Haberleri

AK Parti'nin İlçe Adayları Kimler?

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayının Sami Er olması ilcelerdeki adaylar da netleşmeye başladı.

Hasan Yusuf Gökhan Kale'ye talip.

Eğitimci Hasan Yusuf Gökhan AK Parti'den Kale belediye başkanlığı için başvurusunu yaptı. Başvuru sonrası açıklamalarda bulundu.

Ertaç Özbir, Yeni Malatyaspor'da

Yeni Malatyaspor, eski kalecisi Ertaç Özbir'i transfer ettiğini duyurdu.

Konutlar bitmek üzere

Kale'de depremden etkilenen vatandaşlar için TOKİ tarafından yapımı devam eden konutların yakın zamanda teslim edilmesi planlanıyor.

Kale Arjantinliye teslim

Yeni Malatyaspor kaleci transferi yaptı.

7 aydır show yapıyorlar!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Pütürge, Doğanyol ve Kale’yi deprem vurdu, pandemi vurdu, kayısı rekoltesi vurdu. Şimdi de Ziraat Bankası ve kooperatifler tebligat gönderip alacağını istiyor.Depremzedelerin borçları mutlaka yapılandırılmalıdır” dedi.

Vali Baruş kurban bağışında bulundu

Vali Baruş, Türkiye Diyanet Vakfının; “Kurbanını Paylaş, Kardeşinle Yakınlaş” sloganıyla sürdürdüğü vekâletle kurban organizasyonu kapsamında kurban vekâletini, TDV Malatya Şubesine verdi.

Ak Parti Kadın Kolları Kibar Aslan'a emanet

Ak Parti Malatya Kadın Kolları Başkanlığı'nı vekaleten Kibar Aslan yürütecek.

Akçadağ'da koronavirüs karantinası

Akçadağ İl Hıfzıssıhha Kalender ve Köleler mezrasında karantina uygulaması başlattı.

Adil Gevrek'in Babası ebediyete uğurlandı!

Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek'in Babası Ömer Gevrek Kale ilçesinin Karaağaç köyünde aile mezarlığına devredildi. Yeni Malatyaspor resmi siteden bir mesaj yayınladı.

Bakan Kurum 5 bin konutun incelemesini yaptı

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum Malatya'da depremzedelere yapılacak 5 bin konutun incelemesinde yaptığı açıklamada; 'Vatandaşlarımızı depremin üzerinden 1 yıl geçmeden yeni yuvalarına kavuşturacağız' dedi.

Karantina Sofrası

Turgut Özal Üniversitesi Rektör'ü Prof.Dr.Aysun Bay Karabulut,Star Gazetesi Açık Görüşte "Karantina Sofrası" başlıklı bir yazı kalem kaleme aldı.Yazının tamamı haberimizde...

Çanakkale Geçilmez

Çanakkale’de bir asır önce neler yaşandığını bilmeyenlerin, verilen mücadeleyi anlamayanların, bugün vatanımıza yönelik tehditlere karşı duruşumuzdaki azim ve kararlılığı anlamaları da mümkün değildir.

Havan mermisi basın mensuplarını haber yazarken yakaladı

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinde basın mensuplarının bulunduğu yere havan mermisi atıldı. Basın mensuplarının üzerinden geçen havan mermilerinden biri Fevzi Çakmak Mahallesindeki iki katlı bir eve isabet ederken, iki havanın ise boş alana isabet ettiği belirtildi.

Çanakkale'de otomobil otobüs durağına daldı: 3 ölü

Çanakkale'nin Biga ilçesine bağlı Karabiga beldesinde, iş çıkışı durakta otobüs bekleyen 3 kadına otomobil çarptı. Olayda 3 kadın da hayatını kaybetti.

Sınıra Suriye Milli Ordu askeri ile arazi aracı gönderildi

Şanlıurfa'nın Akçakale ilçesinden sınır hattına çok sayıda Suriye Milli Ordusu askeri ile silahla donatılmış arazi aracı gönderildi.

İhlas Medya Grubu, gazetecilere yönelik saldırısını kınadı

İhlas Medya Grubu, Barış Pınarı Harektı kapsamında YPG/PKK terör örgütünün Akçakale ve Nusaybin'de görev yapan habercilere yönelik saldırısını kınadı.

Girdap şiir kitabı raflardaki yerini aldı

Mülkiye Müfettişi Mustafa Akgül, görev yaptığı ilçelerde kaleme aldığı Girdap isimli şiir kitabı raflardaki yerini aldı.