Malatya Haber Haberleri

Malatya Haber Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşılama hazırlıkları devam ediyor

Özal Mahallesinin 40 yılllık tapu sorunu Milletvekili Öznur Çalık'ın girişimleriyle sonuç verdi.

Deva Partisi Battalgazi'de Atlı'ya Emanet

DEVA Partisi Malatya kongreleri devam ediyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'ya geliyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,anahtar teslim töreni,Malatya il kongresi ve çeşitli ziyaretlerde bulunmak üzere Malatya'ya geliyor.

Somun ekmeğe zam!

Tüfenkçi de Albayrak'a teşekkür etti

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkçi,Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak’ı ziyaret ederek "Malatya’nın 6. Bölge teşviklerinden yararlanması, TMO’nun kayısı alımı, Lisanslı Depo ile ilgili verilen destekler için teşekkür etti.

İnandığımız yolda yürümeye devam edeceğiz

AK Parti Battalgazi ilçe Başkanı Basri Kahveci "Cumhurbaşkanımızın emrinde ve onun çizmiş olduğu yolda devam edeceğiz" dedi.

Müjdeyi Çakır paylaştı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Malatya'da 6.bölge teşvik uygulaması devam edecek.

Lütfen sakin olun

Borçlanmadık!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Darende İlçesine bağlı Aşağıulupınar mahallesini ziyaret ederek, Büyükşehir Belediyesinin hizmet ve yatırımlar hakkında bilgiler verdi. 

Rahmetle özlemle ve minnetle...

Malatya Haber Oku ailesi olarak 8. Cumhurbaşkanımız hemşehrimiz Turgut Özal'ı vefatının yıl dönümünde rahmetle ve özlemle anıyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığı döneminde yaptığı hizmetlerle Türkiye'ye yeni hedefler koyan Turgut Özal millet düşmanı bazı çevrelerce sözlü ve fiili saldırılara maruz kalmasına rağmen Malatya'ya kazandırdığı sayısız eserlerle hemşehrilerinin kalbinde taht kurmuştur.