Marketler Haberleri

Marketler Haberleri

Esenlik 1.000 üründe indirim yapacak

Bin ürün indirimli.

Yeşil Gıda Marketler'in ilki Bostanbaşı'na açıldı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olup, ‘Üreticiden Tüketiciye’ temalı ‘Yeşil Gıda Market’ projesinin ilki Bostanbaşı mahallesinde düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Perşembe ve Cuma marketler ve bakkallar açık olacak

Sokağa çıkma kısıtlaması/yasaklamasının olduğu 23 Nisan 2020 Perşembe ve 24 Nisan 2020 Cuma günleri marketler ve bakkallar 09.00-14.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.

4 günlük sokağa çıkma yasağı başladı!

Corona virüsü salgını tedbirleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak için alınan 4 günlük sokağa çıkma yasağı başladı. Sokağa çıkma yasağı ilan edilen 31 ilde, 23 ve 24 Nisan tarihlerinde marketler ve bakkallar 09.00-14.00 arasında faaliyet gösterecek, vatandaşlar evlerine yakın marketlere ve bakkallara gidip gelebilecek. 25 Nisan Cumartesi ve 26 Nisan Pazar günü ise marketler ve bakkallar kapalı olacak.

Siz İsteyin Biz Getirelim

Yeşilyurt Belediyesinin basın biriminden gönderilen bültende; 320 bin nüfuslu metropol ilçeye tek marketle hizmet verileceği ifade edildi.Zincir marketlerin dahi evlere servis hizmetini göze alamadığı bir dönemde Yeşil Gıda marketin bunu nasıl başaracağı merak konusu oldu.Belediyenin yayımladığı bülten şöyle: