Mart Haberleri

Mart Haberleri

Büyük kongre 12 Eylül’de

Ak Parti Battalgazi ilçe kongresi 12 Eylül Cumartesi günü 11.00’da Silahtar Mustafa Paşa Kervansaray’ında yapılacak.

Son maçın hakemi belli oldu. 4 takım ligde kalabilmek için hesap yapıyor !

Yeni Malatyaspor Gaziantep maçı cumartesi günü 21.00'da oynanacak. Kapanış maçını Arda Kardeşler yönetecek.

Yeni Malatyaspor Göztepe maçına hazırlanıyor

Yeni Malatyaspor cumartesi günü kendi sahasında ağırlayacağı Göztepe'ye hazırlanıyor. Son 12 maçtır galibiyete hasret olan kaplanlar bu kritik maçtan 3 puan alarak alt sıralardan kurtulmayı hedefliyor.

Yeni Malatyaspor Kasımpaşa maçına hazırlanıyor

Yeni Malatyaspor 13 Haziran Cumartesi günü kendi sahasında Kasımpaşa ile karşılaşacak. Takımda hazırlıklar sürüyor.

4 günlük sokağa çıkma yasağı başladı!

Corona virüsü salgını tedbirleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak için alınan 4 günlük sokağa çıkma yasağı başladı. Sokağa çıkma yasağı ilan edilen 31 ilde, 23 ve 24 Nisan tarihlerinde marketler ve bakkallar 09.00-14.00 arasında faaliyet gösterecek, vatandaşlar evlerine yakın marketlere ve bakkallara gidip gelebilecek. 25 Nisan Cumartesi ve 26 Nisan Pazar günü ise marketler ve bakkallar kapalı olacak.

İl Hıfzısıhha Kurulu Toplandı

İl Hıfzıssıhha Kurulu 28.03.2020 Cumartesi günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında valilik toplantı salonunda toplandı ve aşağıdaki konuları görüşerek karara bağladı.

Kayısı çiçeğine kar düştü

Kayısı Çiçeklerine Kar Yağdı

Bu Gurur Hepimizin

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Lig Erkekler Final müsabakaları, 15 Mart Pazar oynanan üçüncü ve son karşılaşmaların ardından tamamlandı.

İstiklal'den İstikbal'e

Vali Aydın Baruş, 12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen ‘İstiklalden istikbale’ yürüyüşüne katıldı.

“İstiklal Marşımız Vatan Sevgisini Anlatan Eşsiz Bir Eserdir”

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İstiklal Marşımız, milli mücadele ruhunu ve Türk Milleti'nin vatan sevgisini en güzel biçimde yansıtan büyük bir kahramanlık destanıdır.” dedi