Maske Haberleri

Maske Haberleri

Velilerimizin endişesi olmasın,tüm tedbirleri aldık

Malatya Valisi Aydın Baruş,koronavirüs denetimlerinde esnaf ve vatandaşları maske, hijyen ve mesafe konularında uyardı.

Maskeleri takın denetim var !

İçişleri Bakanlığı, 81 il valiliğine corona virüsü tedbirleri konulu ek genelge gönderdi. Genelgeye göre evinde izolasyona tabi tutulanların özellikle ilk 7 gün izolasyon şartlarına uyup uymadıkları vali, kaymakam ve kollukça denetlenecek.

Sosyal mesafeyi de takmadılar, maskeyi de!

Sosyal mesafe kimler için çok önemli?

Vaka artışı olan illere maske zorunluluğu getirildi

Son zamanlarda vaka sayısında artış yaşanması bazı illerde maske zorunluluğu getirdi. Malatya'da maske takma zorunlu hale getirildi.

Bu ne rahatlık !

Her gün yüzlerce yeni vakanın görüldüğü, onlarca insanımızın hayatını kaybettiği bir zamanda, belediyenin insanların sosyal mesafeyi umursamadığı bir ortamda gereksiz bir müzik organizasyonu yapması pes dedirtti.

Maskesiz esnaf kalmayacak

Ak Parti Battalgazi İlçe başkanlığı esnafa maske dağıtıyor.

Battalagazi Belediyesi'nden berberlere koronavirüs desteği!

Battalagazi Belediyesi Berberler ve Kuaförlere maske ve işyerlerini dezenfekte desteği vereceğini açıkladı.

Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız

Koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı esnaflarına ve vatandaşlara ücretsiz maske ve eldiven dağıtımı gerçekleştirdi. 

Takdir topladı

AK Parti Malatya İl Başkanı İhsan Koca,teşkilatlarına talimat vererek maske dağıtım seferberliği ilan etti.Teşkilat üyelerinden kurulan ekipler 13 ilçede kapı kapı dolaşarak maske dağıtıyor.Bu uygulama vatandaşlardan tarafından da büyük takdir topladı.

Firmalarımız çok ciddi destek ve katkıda bulundular

Korona virüs salgını sonrası Malatya’da maske üretimi gerçekleştiren tekstil firmalarına Malatya Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi tarafından teşekkür belgesi takdim edildi.

Yeşilyurt'tun her noktasında ücretsiz maske dağıtılıyor...

Yeşilyurt Belediyesi ilçenin her noktasında ücretsiz maske dağıtılıyor.

Maske dağıtımı devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, merkez ve tüm ilçelerde, mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak evlere ücretsiz maske dağıtmaya devam ediyor.

Esnafa maske dağıtıldı

Yeşilyurt Belediyesi esnafa maske dağıttı.

Tedbirler heba edilmesin!

Maskeler evlerde teslim ediliyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi il genelinde evlere maske dağıtıyor.

Büyükşehir evlere maske dağıtacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi dünyada ve ülkemizde yayılan korona virüs salgınına karşı önlem ve tedbirler almaya devam ediyor.

Mehmet Çınar'dan Belsa Tekstil'e teşekkür

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Maske üretimi yapan Belsa Tekstil çalışanlarını ziyâret ederek teşekkür etti. Belsa Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Haskul maske üretimi ile ilgili Başkan Çınar'a bilgiler verdi.

Esnafın maskesini odalar dağıtsın

Attarlar Odası Başkanı Sinan Cavlak , maske konusunda Malatya’da çekilen sıkıntıyı dile getirerek bu konuda mutlaka mağduriyeti giderecek önlemler alınması gerektiğinin söyledi.

Sağlık çalışanları için siperli maske üretimi yapılıyor

Yeşilyurt Kent Konseyi, halkın sağlığını korumak için canla başla çalışan sağlıkçıların yanı sıra belediye personellerinin kullanması amacıyla siperli maske üretimi yapıyor.

BİLSEM'den polislere maske

Bilim ve Sanat Merkezleri'nde üretilen 190 adet yüz siperliği Malatya İl Emniyet Müdürlüğü'ne teslim edildi.

Zabıtalardan örnek davranış!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri balık- sebze - meyve pazarındaki esnaflara ve alışveriş yapan vatandaşlara maske dağıtımında bulundular.

Başkan Gürkan maske üretimi yapan firmaları ziyaret etti!

Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, Malatya Birinci ve İkinci Organize sanayi bölgesinde tekstil üretimi yapan ve salgının ülkemizde de yaygınlaşması ile birlikte ihtiyaç duyulan maske ve tulum ihtiyacını karşılamak amacıyla faaliyetlerini bu yönde sürdüren tekstil firmalarını ziyaret edip, çalışmalarından dolayı firma idarecileri ile çalışanlara teşekkür etti.

Osman Güder kurallara dikkat çekti!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, uyulması zorunlu kurallar çerçevesinde kapatma kararının kaldırıldığı Kasap, Balık ve Sebze Pazarı’ndaki esnafları ziyaret ederek, koruyucu maske dağıttı. Başkan Güder, “Dayanışma içinde olarak işbirliği yapma zamanıdır. Hepimizin çabası herhangi birimiz içindir. Mücadelemizdeki ortak payda insan sağlığıdır. Bu virüsü bizler hep birlikte yeneceğiz” dedi.

Maske üretimine destek

Malatya'da elbise üretimi yapan Belsa Tekstil koronavirüs süreci boyunca maske üretimi yapıyor.

Hekimhan Beldiyesi maske dağıttı

Hekimhan Belediye Başkanı Turan Karadağ vatandaşlara maske dağıtıp uyarılarda bulundu.