Mehmetçınar Haberleri

Mehmetçınar Haberleri

Yeni semt pazarları kuruyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ‘ Semt Pazarları projemiz, doğru ve planlı şehircilik esaslarına yeni bir anlayış kazandıracaktır' diye konuştu.

Ekiplerimiz işlerini özveriyle sürdürüyor

Çırmıhtı- Gedik Mahallesinde gerçekleşen tam kaplamalı sıcak asfalt serimini yerinde takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’u doğru bir bakış açısı ve kalıcı yatırımlarla geleceğe hazırladıklarını söyledi.

Başkan Çınar ilk 10'da

Türkiye'de 30 büyükşehirde yapılan ankette Malatya'nın Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, ilçe belediyeleri arasında ilk 10'a girdi. Çınar, Doğu Anadolu Bölgesinde ise en iyi performans gösteren başkan oldu.

Yeşilyurt'a değer katacak özel bir yatırım!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatleri arasında olup, işlevselliği, yeri, konumu ve hizmet alanlarıyla Yeşilyurt’un gelişim sürecine büyük değerler kazandıracak şekilde projelendirilen ve yapımına başlanan ‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ alanında kurban kesilip, dua edildi.

Malatya'da da uygulanır mı?

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ramazan ayı dolayısıyla dikkat çeken ve bir o kadar destek bulan bir kampanya başlattı. İnternet üzerinden iftar satın alan vatandaşlarla ihtiyaç sahibi kişiler arasında iftarver.com adresi üzerinden bir köprü kurdu. Malatyalılar ise Ankaralılar tarafından ciddi anlamda destek bulan bu uygulamanın Malatya'da da Valiliğin koordinatörlüğünde Büyükşehir,Yeşilyurt ya da Battalgazi Belediyesi tarafından gerçekleştirilmesini bekliyor.