Ölüm Haberleri

Ölüm Haberleri

6.bölge teşvikleri yatırımları hızlandıracak

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, "Asgari 5 Milyon TL yatırım şartının 2 Milyon TL´ye düşürülmesi olumlu bir gelişmedir. Malatya sanayisine yatırımlar bundan sonra daha hızlı bir şekilde devam edecek" dedi.

Ölüm sayısındaki artış kaygı verici

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, Malatya’da son dönemde vefat sayılarının artmasının kaygı verici olduğunu ifade ederek, Malatya’da vaka sayılarının çok arttığını görüyoruz.

Samanlı taziye mesajı yayımladı

Mehmet Alptuğ Karaca'nın ölümü,Ülkücü camiayı yasa boğdu.Trafik kazasında hayatını kaybeden Alptuğ için,MHP İl Başkanı Mesut Samanlı taziye mesajı yayımladı.

Malatya'mız darbeye ölümüne karşı çıkmıştır

Ak Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci; 'Milletimiz 15 Temmuz'da sokağa çıkmış canını feda etmekten kaçınmamıştır'

Yeni Malatyaspor nefes aldı

Yeni Malatyaspor deplasmanda adeta ölüm kalım maçı olarak gördüğü maçta Sivasspor'u 1-0 yendi.

Sol haber’den çirkin başlık

İnsanın ölümü üzerinden bile siyasi bir kimlik oluşturmaya çalışan Sol Haber, kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Vahap Küçük’ün vefatı üzerinden çirkin bir haber yazdı.

AKP iktidarının yarattığı düzende açlığa sürüklenmekteler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı. Ağbaba; '1 Mayıs’a, virüsün yarattığı olumsuz etkilerin yanı sıra AKP’nin emek sömürücü politikalarının ablukasıyla giriyoruz. Emekçiyi virüs değil AKP öldürüyor'

Malatya'da ölü sayısı 5 oldu

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bilim Kurulu Toplantısı sonrası il bazlı ölüm sayılarının yer aldığı haritayı paylaştı.

Çin'den çıkıp Dünya'da 912 bin kişiye bulaştı

Çin'in Vuhan kentinde ortaya çıkan Koronavirüs dünya genelinde 912 bin kişiye bulaştı.Hangi ülkede kaç vaka var?

Koronadan can kaybı 131'e yükseldi

Türkiye'de koronavirüs nedeniyle can kaybı 108'e yükselirken, bugün yapılan 9 bin 982 test sonrası bin 815 yeni tanı kondu.

Koronadan can kaybı 108'e yükseldi

Türkiye'de koronavirüs nedeniyle can kaybı 108'e yükselirken, bugün yapılan 7 bin 641 test sonrası bin 704 yeni tanı kondu.

Korona testi 15 dakikada çıkacak

Sağlık Bakanlığı tüm dünyada etkili olan ve binlerce insanın ölümüne neden olan Yeni Koronavirüs salgınına karşı tedbirleri artırıyor. Bakanlık şimdi de 15 dakika gibi kısa bir sürede sonuç alınabilecek tanı kitlerini uygulamaya başladı.

TÖTM test merkezi oldu

Malatya Turgut Özal Tıp Merkezi Koronavirüs testlerini yapması için merkez hastanelerden biri seçildi.

Can kaybı sayısı 21'e yükseldi

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 277 kişinin daha koronavirüs testinin pozitif çıktığını, hasta sayısının 947’ye , can kaybının da 21'e yükseldiğini bildirdi.

Koronadan ikinci ölüm

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Türkiye'deki koronavirüs sayısının 191'e ulaştığını ve 1 hastanın daha hayatını kaybettiğini açıkladı.

Diyarbakır'da feci kaza: Ölümden saniyelerle kurtuldular

Diyarbakır'da meydana gelen zincirleme trafik kazada 1 kişi yaralanırken, 3 kişinin aracın altında kalmaktan son anda kurtulduğu anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

40 yaşındaki hastanın organları 5 kişiye umut oldu

Balıkesir'de beyin ölümü gerçekleşen 40 yaşındaki Ali Kemal Karagöz'ün organları 5 hastaya umut oldu.

Minik Meryem günden güne eriyor

Manisa'da yaşayan ve beyincik erimesi olarak bilinen NCL hastalığıyla boğuşan 3 yaşındaki Meryem Karaman, her geçen gün ölüme bir adım daha yaklaşıyor.

Küresel ısınma ve iklim değişikliği medyanın gündeminde

Değişen hava sıcaklıklarına oranla Türkiye'de 2019 yılı başından itibaren hava durumu bin 856 habere konu olurken, küresel ısınmanın 7 bin 453 haberde yer aldığı görüldü. Medyaya yansıyan haber başlıkları incelendiğinde ise hava durumunun tarıma olan olumsuz etkilerinin ön planda olduğu kaydedildi.

Ölüm döşeğindeki minik Müslüm uzatılacak yardım elini bekliyor

Şanlıurfa'da 3 yıl önce yakalandığı milyonda bir görülen 'metakromatik lökodistrofi' hastalığı nedeniyle yatalak hale gelen 5 yaşındaki Müslüm Ağaç'ın ailesi, çocuklarının tedavisi için uzanacak yardım elini bekliyor.

Ölüm döşeğinde 3 yıldır yardım bekliyor

Şanlıurfa'da 3 yıl önce yakalandığı milyonda bir görülen 'metakromatik lökodistrofi' hastalığı nedeniyle yatalak hale gelen 5 yaşındaki Müslüm Ağaç'ın ailesi, çocuklarının tedavisi için uzanacak yardım elini bekliyor.

İstanbul Kültür Üniversitesi 22. Akademik Yıl açılışını gerçekleştirdi

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), 2019-2020 Akademik Yıl açılışını gerçekleştirdi. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İKÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Bahar Akıngüç, 'Üniversite olarak 22 yıldır eğitimci kimliğimizden ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz' dedi.