Operasyon Haberleri

Operasyon Haberleri

Emniyetten Fetö operasyonu

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce Polis Akademisinden ihraç edilen 16 şüpheliye yönelik operasyon başlatıldı.

Malatya merkezli uyuşturucu operasyonu

Malatya merkezli iki ilde Narkotik Şube Müdürlüğü tarafından yapılan uyuşturucu operasyonunda 12 kişi yakalanarak adliyeye sevkedildi.

Malatya 'Emniyette'

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü suçlulara göz açtırmıyor.

Balıkesir'de eş zamanlı FETÖ operasyonu

Balıkesir merkezli 3 ilde eş zamanlı yapılan FETÖ operasyonunda yakalanan 5 kişiden 1'i tutuklandı.

El-Bab gazisi: 'Bugün de çağırsalar koşarak giderim'

Fırat Kalkanı harekatı kapsamında 2016 yılında Suriye'nin El-Bab şehrinde gazi olan Uzman Çavuş Zülfikar Üztürk, 'Barış Pınarı' operasyonuna tam destek vererek, 'Bugün de çağırsalar bir saniye bile düşünmem, koşarak giderim' diye konuştu.

JÖH-PÖH sahaya inecek

Afrin ve Fırat Kalkanı operasyonlarından tecrübeli Jandarma Özel Harekt (JÖH) ve Polis Özel Harekt (PÖH) timleri operasyonun ilerleyen safhalarında sahaya inecek.

Suriye Milli Ordusundan YPG/PKK'ya gözdağı

Suriye'nin kuzeyinde güvenli bölge oluşturmak için başlatılan Barış Pınarı Harekatı'nda Suriye Milli Ordusundan terör örgütü PYD/PKK'ya gözdağı verildi. Suriye Milli Ordusunun operasyon bölgesine giderken moralin çok iyi olduğu dikkatlerden kaçmadı.

Hasanov'dan Barış Pınarı Harekatı'na destek

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Hasanov, Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatı'na destek vererek, 'Türkiye'nin operasyonu mevcut sorunun en mantıklı çözümü' dedi.

Rus istihbaratı, Ukrayna yanlılarına operasyon yaptı

Rus istihbaratı, Kırım'da yanıcı ve patlayıcı maddelerle eylem planlayan Ukrayna yanlılarına operasyon yaptı.

Rusya'dan BMGK'da ABD eleştirisi

Rusya'nın Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Vassily Nebenzia, BMGK'nin Türkiye'nin Barış Pınarı Harekatını kınama oylaması sonrasında yaptığı eleştiride ABD'ye işaret ederek 'Bu operasyon, bazı koalisyon ortaklarının, Suriye'nin kuzeydoğusunda yaptıkları demografik mühendisliğin bir sonucu' dedi.

Stoltenberg: 'NATO, Türk yetkililer tarafından bilgilendirilmiştir'

NATO Genel Sekreteri jens Stoltenberg, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye Milli Ordusu'yla birlikte düzenlediği Barış Pınarı Harektı hakkında, 'NATO Suriye'nin kuzeyinde yürütülen operasyon hakkında Türk yetkililer tarafından bilgilendirilmiştir' dedi.

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay operasyonla ilgili konuştu

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Fırat'ın doğusuna yönelik Barış Pınarı Harekatı'nın fiilen başladığını belirterek, Bugüne kadar pek çok formül, pek çok yöntem denedik. Ancak hiç biri istediğimiz neticeyi vermedi. Türkiye kendi yolunu kendi belirler, kendi göbeğini kendi keser dedik ve harekete geçtik dedi.

Yumurtalık rezervi azalmış kadınlarda gebelik artık mümkün

Hızlanmış yumurta rezervi kaybı ve 40 yaş öncesi erken menopoz yaşayan kadınların da artık anne olması mümkün hale geldi. Son yıllarda geliştirilen tedaviler sayesinde bu kadınların da çocuk sahibi olabileceklerini söyleyen Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nden Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Namık Kemal Duru, 'Erken yumurtalık yetmezliği yaşayan kadınlara yapılacak küçük bir operasyon sonrasında, 'kendi yumurtalarıyla' gebe kalma şansını veriyoruz' dedi.