Osman Güder Haberleri

Osman Güder Haberleri

Işıklı Yol!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hasan Varol Mahallesi’nde çalışmaları tamamlanan Üçgen Park’taki yenileme, kaldırım ve 100 metrelik ışıklı yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Osman Güder halktan kopuk

24 Ocak depreminde etkilenen Battalgazi ilçesindeki depremzedelerle bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 'Battalgazi ilçesinde yüzlerce depremzede kışa çadır ve konteynırda girmeye hazırlanırken, belediye başkanı yapacağı villaların projesiyle uğraşıyor. Halktan kopukluk bu olsa gerek' dedi.

Yol çalışmasına 150 milyon yatırım

Battalgazi Belediyesi yol çalışmalarına 150 milyon TL yatırım yaptı.

Güder Koronaya yakalandı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıktığını söyledi.

Gençler spora doyacak

Battalgazi Belediyesi sportif ve sosyal faaliyet alanlarının yaygınlaştırılması için yatırımlarına hız verdi.

Kentsel Dönüşüm Başlıyor!

Para vermem!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,katıldığı televizyon programında Adil Gevrek'in kulüp başkanlığına devam etmesi halinde Yeni Malatyaspor'a para vermeyeceğini söyledi.

Devlet Hastanesi 2021’de hizmet vermeye başlayacak

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder eski devlet hastanesi yerinde yapımı devam eden 300 yataklı devlet hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Şifa merkezi İspendere!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Malatya'nın en önemli şifalı suyu olarak gösterilen İspendere'de incelemelerde bulundu!

Başkan Güder esnaf ziyaretinde!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder sahhaflar çarşısında esnafları ziyâret ederek hasbihal etti.

Güder ve Kahveci Gelincik Tepesi'ndeki konutları inceledi!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci Gelincik Tepesi'nde yapımı devam eden konutlarda inceleme yaparak yetkililerden bilgiler aldılar.

Sosyal tesisler 1 haziranda açılıyor

Koronavirüs nedeniyle ara verilen spor tesisleri 1 Haziran'dan itibaren tekrar faaliyete geçecek ve gece 24.00'e kadar hizmet verebilecek.

Güder'in bayram mesajı!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Kuaförler işbaşı yaptı!

Battalagazi Belediye Başkanı Osman Güder hayırlı işler ziyaretinde bulundu.

Hem kendi çocuklarının hem de tüm insanlığın kahramanları

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder anneler gününde sağlık çalışanlarını unutmadı.

1 Mayıs hediyesi!

Battalagazi Belediye Başkanı Osman Güder 1 Mayıs İşçi Bayramı'nda görevleri başında olan temizilik işçilerini ziyâret etti

İstiklal Marşını birlikte söylediler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tüm Türkiye’de saat: 21.00’de İstiklal Marşı okuma çağrısına uyan Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Belediye Başkan Yardımcıları, daire müdürleri ve personelleri, Belediye önünde ellerinde Türk bayraklarıyla istiklal marşı okudu.

Minik Sude kumbarasını bağışladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlattığı ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na kumbarasındaki parasını bağışlayan 9 yaşındaki Sude Nur Avcı’yı evinde ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, küçük kızı tebrik etti.

Osman Güder kurallara dikkat çekti!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, uyulması zorunlu kurallar çerçevesinde kapatma kararının kaldırıldığı Kasap, Balık ve Sebze Pazarı’ndaki esnafları ziyaret ederek, koruyucu maske dağıttı. Başkan Güder, “Dayanışma içinde olarak işbirliği yapma zamanıdır. Hepimizin çabası herhangi birimiz içindir. Mücadelemizdeki ortak payda insan sağlığıdır. Bu virüsü bizler hep birlikte yeneceğiz” dedi.

Malatya'nın öz evlatlarını rahmet ve minnetle anıyorum!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı merhum Turgut Özal’ın vefatının 27. ve Malatya Belediyesi eski başkanlarından ve eski milletvekillerinden Hamit Fendoğlu’nun vefatının 42. yıl dönümü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.