Osman Haberleri

Osman Haberleri

AK Parti'de "Ezber bozan" atama!

AK Parti İstanbul İl Başkanlığına Milli Görüş kökenli Osman Nuri Kabaktepe atandı.Son yıllarda halktan kopuk İl Başkanlığı atamaları sonrası Kabaktepe'nin atanması,parti tabanında memnuniyetle karşılandı ve AK Parti 2002 ruhuna dönüyor yorumlarını da beraberinde getirdi.

Işıklı Yol!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hasan Varol Mahallesi’nde çalışmaları tamamlanan Üçgen Park’taki yenileme, kaldırım ve 100 metrelik ışıklı yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Osman Güder halktan kopuk

24 Ocak depreminde etkilenen Battalgazi ilçesindeki depremzedelerle bir araya gelen Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, 'Battalgazi ilçesinde yüzlerce depremzede kışa çadır ve konteynırda girmeye hazırlanırken, belediye başkanı yapacağı villaların projesiyle uğraşıyor. Halktan kopukluk bu olsa gerek' dedi.

Yol çalışmasına 150 milyon yatırım

Battalgazi Belediyesi yol çalışmalarına 150 milyon TL yatırım yaptı.

Güder Koronaya yakalandı

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder yaptırdığı Covid-19 testinin pozitif çıktığını söyledi.

Gençler spora doyacak

Battalgazi Belediyesi sportif ve sosyal faaliyet alanlarının yaygınlaştırılması için yatırımlarına hız verdi.

Kentsel Dönüşüm Başlıyor!

Bazı personellerimize test yaptırdık

Yeni tip korona virüs salgını karşısında tedbirlerini en üst sevide tutmaya çalıştığı belirtilen Malatya’nın Battalgazi Belediyesi, risk altında bulunan personellerine tedbir amaçlı korona virüs testi yaptırdı. 

Battalgazi Kadın Kooperatifi Eğitim ve Üretim merkezi açıldı

Türkiye'nin ilk endüstriyel mutfağına sahip olduğu belirtilen Battalgazi'nin kalbi Kadın Kooperatifi Kafe-Marketinin Uygulamalı Eğitim ve Üretim merkezi, düzenlenen törenle hizmete açıldı.

Para vermem!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder,katıldığı televizyon programında Adil Gevrek'in kulüp başkanlığına devam etmesi halinde Yeni Malatyaspor'a para vermeyeceğini söyledi.

Devlet Hastanesi 2021’de hizmet vermeye başlayacak

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder eski devlet hastanesi yerinde yapımı devam eden 300 yataklı devlet hastanesi inşaat alanında incelemelerde bulundu.

Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu anısına kütüphane açıldı

Türkiye'de ilk koronavirüs teşhisini koyan Prof. Dr. Cemil Taşcıoğlu ve koronavirüs yüzünden hayata veda etti ve aramızdan ayrıldı. Taşcıoğlu'nun ismi Malatya'da bir kütüphanede yaşatılacak.

Osmanlıspor Malatyalıya emanet

Malatya milletvekilleri Ahmet Çakır ve Hakan Kahtalı, Mehmet Emin Katipoğlu’nu ziyaret ederek ‘hayırlı olsun’ dileklerinde bulundu.

Şifa merkezi İspendere!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder Malatya'nın en önemli şifalı suyu olarak gösterilen İspendere'de incelemelerde bulundu!

Başkan Güder esnaf ziyaretinde!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder sahhaflar çarşısında esnafları ziyâret ederek hasbihal etti.

Güder ve Kahveci Gelincik Tepesi'ndeki konutları inceledi!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder ve AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci Gelincik Tepesi'nde yapımı devam eden konutlarda inceleme yaparak yetkililerden bilgiler aldılar.

Sosyal tesisler 1 haziranda açılıyor

Koronavirüs nedeniyle ara verilen spor tesisleri 1 Haziran'dan itibaren tekrar faaliyete geçecek ve gece 24.00'e kadar hizmet verebilecek.

Güder'in bayram mesajı!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Ramazan Bayramı dolayısıyla yazılı bir kutlama mesajı yayımladı.

Kuaförler işbaşı yaptı!

Battalagazi Belediye Başkanı Osman Güder hayırlı işler ziyaretinde bulundu.