Pandemi Haberleri

Pandemi Haberleri

Eski sağlık çalışanı korona kurbanı

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Erdal Aktürk; 'Hemşire Dilay Koçak’ı Covid-19 nedeniyle genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz'

Ulaşıma korona düzenlemesi yapıldı

Motaş 65 yaş ve üstü yolcular için düzenleme yaptı.

7 aydır show yapıyorlar!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Pütürge, Doğanyol ve Kale’yi deprem vurdu, pandemi vurdu, kayısı rekoltesi vurdu. Şimdi de Ziraat Bankası ve kooperatifler tebligat gönderip alacağını istiyor.Depremzedelerin borçları mutlaka yapılandırılmalıdır” dedi.

Hastanelerde virüs yoğunluğu yaşanıyor

Sağlık İl Müdürü Recep Bentli; 'Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Pandemi polikliniğinde yaşanan hasta yoğunluğu nedeniyle Yeşilyurt Hasan Çalık Devlet Hastanesi bünyesinde Pandemi polikliniği hizmet vermeye başlamıştır' dedi.

Bakan Koca'dan Malatya mesajı

Sağlık Bakanı Koca; 'Malatya, Trabzon, Kilis, Yalova, Bayburt ve Ardahan’da 3 gündür pnömoniye hiç rastlanmadı'

Okullar sınava hazır

Haftasonu yaklaşık 2 milyon 500 bin öğrenci YKS sınavına girecek. Sınavın pandemi sürecine denk gelmesi ise tedbirleri arttırdı. Öğrencilerin sınava gireceği sınıflar Battalgazi Belediyesi tarafından temizlenip dezenfekte ediliyor.

Esnafı hatırlayan tek siyasetçi!

AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, “Güçlü sağlık sistemimizle dünyada pandemi ile mücadele eden ülkelere nefes olduk” dedi.

Birçok mahallemizde pozitif vaka var!

Yaklaşık üç ay önce Çin’de ortaya çıkan yeni koronavirüs kısa süre içinde bütün dünyaya yayıldı ve bütün toplumların hayatını değiştirdi.

Gündem koronavirüs

Malatya İl Pandemi Kurulu Koronavirüs gündemi ile toplandı.

Pandemi Kurulu Toplandı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın korona tedbirleri kapsamında oluşturulmasını istediği pandemi kurulu Vali Aydın Baruş başkanlığında toplandı.