Park Haberleri

Park Haberleri

Işıklı Yol!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, Hasan Varol Mahallesi’nde çalışmaları tamamlanan Üçgen Park’taki yenileme, kaldırım ve 100 metrelik ışıklı yol çalışmalarını yerinde inceledi.

Bu paylaşım çok beğenildi !

Yeşilyurt Belediyesi Küçükcekmece Belediyesi'nin terör örgütünün sembollerini anımsatarak düzenlediği parka karşılık ay yıldızlı parkın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması beğeni ile karşılandı.

29 parka isim verildi!

Battalgazi Belediye Meclisi, geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen Ekim ayı Olağan toplantısının 1.oturum 2.birleşiminde bir araya gelerek, 6 gündem maddesini görüştü.

Eski şen duruma dönmek dileğiyle...

Koronavirüs sonrası normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte yetkililerden vatandaşların uğrak noktalarına inceleme yapılıyor.

6 yeni araç tanıtıldı!

319 bin 618’lik nüfusuyla 23 kentten daha kalabalık olan Yeşilyurt’ta hizmet alanlarının genişlemesiyle yatırımları da bu çerçevede yoğunlaştıran Yeşilyurt Belediyesi, alt ve üst yapı başta olmak üzere temizlik, çevre, park yapımı, yol yenileme ve genişletme hizmetlerini hızlandırmak amacıyla araç filosuna 6 yeni hizmet aracı kazandırdı.

Çocuklar parklara koştu

“Çocuklarımızı Virüs Belasından Uzat Tutmak İçin Elimizden Geleni Yapıyoruz”

Bugün park ve bahçeler onlarındı

Korona virüsten en çok çocuklar etkilendi. Sıcak havalarda vakitlerinin birçoğunu dışarıda geçiren çocuklar virüs korkusu ile dışarı çıkamadılar. Bugün haftalar sonra bir ilk yaşandı ve 0-14 yaş çocuklar sokağa çıkabildi.

Yeşilyurt'a Millet Bahçesi!

Yeşilyurt'un bir önceki Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat döneminde başlanan Beylerderesi Şehir Parkı projesinin ikinci etabı Millet Bahçesi olacak.

Kongre ve Fuar merkezi bu yıl tamamlanacak

Geçtiğimiz Kasım ayı içerisinde düzenlenen bir törenle Orduzu Pınarbaşı Mişmişpark Fuar alanında temeli atılan Kongre ve Fuar Merkezi İnşaat çalışmaları aralıksız bir şekilde devam ediyor.