Receptayyiperdoğan Haberleri

Receptayyiperdoğan Haberleri

Cumhurbaşkanı Erdoğan Malatya'ya geliyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Malatya'ya geliyor.

Yönetimin yüzde 70'i aynı isimlerden oluştu

AK Parti’nin Pazar günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra bazı bakanlar ile parti üst yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen Malatya 7. Olağan İl Kongresi’nde önceki yönetimden 35 kişi yerini korudu.15 isimse yeni yönetimde yer almadı. 50 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Tüm hemşehrilerimizi kongremize bekliyoruz

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya “Sayın Cumhurbaşkanımızın yola çıktığı ilk günden bugüne Malatya “Beydağı Gibi” dik bir şekilde yanında yer aldı. AK Parti siyasetinde Malatya omurga şehirlerden biri oldu.” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan 25 Ekim'de Malatya'da

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın tamamlanan bazı projelerin açılışını yapmak ve partisinin 7. Olağan İl kongresine katılmak üzere Pazar günü Malatya’ya yapacağı ziyaret öncesi hazırlıklar tamamlandı.

6.bölge teşvikleri yatırımları hızlandıracak

Malatya Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) Başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu, "Asgari 5 Milyon TL yatırım şartının 2 Milyon TL´ye düşürülmesi olumlu bir gelişmedir. Malatya sanayisine yatırımlar bundan sonra daha hızlı bir şekilde devam edecek" dedi.