Sebze Haberleri

Sebze Haberleri

Nohutlar olmuş!

Kadın girişimcilere 100 bin sebze fidesi...

Yeşilyurt Belediyesi, kırsal bölgelerdeki yerli üretimi artırıp, insanların daha fazla sağlıklı, taze ve doğal ürünler tüketmesine destek vermek amacıyla ‘Yeşil Gıda Seracılık’ alanında yerli tohumlardan üretilen 100 bin adet sebze fidesini, Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde faaliyet gösteren kadın çiftçilere ve üreticilere dağıtımına başladı.

Zabıtalardan örnek davranış!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanlığı ekipleri balık- sebze - meyve pazarındaki esnaflara ve alışveriş yapan vatandaşlara maske dağıtımında bulundular.

Osman Güder kurallara dikkat çekti!

Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, uyulması zorunlu kurallar çerçevesinde kapatma kararının kaldırıldığı Kasap, Balık ve Sebze Pazarı’ndaki esnafları ziyaret ederek, koruyucu maske dağıttı. Başkan Güder, “Dayanışma içinde olarak işbirliği yapma zamanıdır. Hepimizin çabası herhangi birimiz içindir. Mücadelemizdeki ortak payda insan sağlığıdır. Bu virüsü bizler hep birlikte yeneceğiz” dedi.

Kapatmalara yenileri eklendi!

İl Hıfzıssıhha Kurulu bugünkü toplantısında Kasap Pazarı,Sebzeciler Pazarı,Balıkçılar Pazarı,Tavukçular Pazarı ve bazı sokakların kapatılmasına karar verdi.