Şehit Haberleri

Şehit Haberleri

Kelimeler kifayetsiz...

Diyarbakır Lice kırsalında dün PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik şehit oldu. MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı 1,5 yıl önce şehidin nişan yüzüğünü takmıştı.

Şehit Büyükyıldırım toprağa verildi

Hakkari'de üs bölgesine yapılan saldırıda şehit olan Emre Büyükyıldırım düzenlenen cenaze töreni ile toprağa verildi.

Şehitlerimize minnettarız!

110 dönümlük alan riskli bölge ilan edildi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karar ile Malatya’nın Battalgazi ilçesine bağlı Şehitfevzi Mahallesi'nde 110 dönüm alan riskli bölge ilan edildi.

Şehit polis son yolculuğuna uğurlandı

Kocaeli'de görevi sırasında bir arabanın çarpması sonucu şehit olan polis memuru Fatih Kara Şehir Mezarlığı'na defnedildi.

Polis memuru şehit oldu

Kocaeli'de görevi yaptığı esnada bir aracın çarpması sonrası yapılan tüm müdahalelere rağmen Polis Memuru Fatih Kara kaldırıldığı hastanede şehit oldu.

Şehitlerimizin mezarlarına bakım yapılıyor

Malatya Emniyet Müdürlüğü rutin bir şekilde şehitlerin mezarlıklarına bakım yapıyor.

Acı haber: 2 asker şehit oldu

İçişleri Bakanlığından yapılan açıklamada Bitlis-Merkeze bağlı Sehi bölgesi yakınlarında çıkan çatışmada 2 asker şehit olduğu bildirildi.

Acı haber ! 2 asker şehit oldu

Milli Savunma Bakanlığı acı haberi paylaştı; Irak'ta 2 asker şehit oldu, 2 asker yaralandı.

Çanakkale Geçilmez

Çanakkale’de bir asır önce neler yaşandığını bilmeyenlerin, verilen mücadeleyi anlamayanların, bugün vatanımıza yönelik tehditlere karşı duruşumuzdaki azim ve kararlılığı anlamaları da mümkün değildir.

Babaya son bakış

Suriye'nin Kamışlı kentinden Mardin'in Nusaybin ilçesine teröristlerce atılan havan ve roketlerin isabet ettiği Yenituran Mahallesi Hamam Sokakta şehit olan Mehmet Şirin Demir ve 7 sivil şehit toprağa verildi.

Şehit Uzman Çavuş Bilgen'in naaşı Bozüyük'e uğurlandı

Azez'e yakın Tel Rıfat'taki Türk Silahlı Kuvvetleri'ne (TSK) ait üsse teröristlerce düzenlenen havan saldırısında şehit olan Piyade Uzman Çavuş Abdülhamit Bilgen'in cenazesi askeri törenle Bilecik'in Bozüyük ilçesine uğurlandı.

Bakan Akar, şehit ailelerine başsağlığı diledi

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı'nda şehit olan İstihkam Uzman Çavuş Hacı Bebek ve Balıkesir'de eğitim sırasında şehit düşen Ulaştırma Er Oğuzhan Er'in ailesine başsağlığı mesajı yayımladı.