Sokağaçıkmayasağı Haberleri

Sokağaçıkmayasağı Haberleri

65 yaş üstüne sokağa çıkma kısıtlaması!

Malatya’da artan Covid-19 vakaları üzerine ek tedbirler alınmaya başlandı. Malatya Valiliği 65 yaş üstü vatandaşlara sokağa çıkma kısıtlaması getirildiğini duyurdu.

Her 50 Kilometre için 1 Benzinlik Açık Olacak

Genelgeye göre;Su,gazete,mutfak tüpü dağıtım şirketleri,hayvan barınakları açık olacak

Ekmeği kim dağıtacak?

Perşembe ve Cuma marketler ve bakkallar açık olacak

Sokağa çıkma kısıtlaması/yasaklamasının olduğu 23 Nisan 2020 Perşembe ve 24 Nisan 2020 Cuma günleri marketler ve bakkallar 09.00-14.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.

4 günlük sokağa çıkma yasağı başladı!

Corona virüsü salgını tedbirleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak için alınan 4 günlük sokağa çıkma yasağı başladı. Sokağa çıkma yasağı ilan edilen 31 ilde, 23 ve 24 Nisan tarihlerinde marketler ve bakkallar 09.00-14.00 arasında faaliyet gösterecek, vatandaşlar evlerine yakın marketlere ve bakkallara gidip gelebilecek. 25 Nisan Cumartesi ve 26 Nisan Pazar günü ise marketler ve bakkallar kapalı olacak.

Belediyeler ekmek dağıtacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,gerçekleştirdiği basın toplantısında 17 Nisan Cuma gecesi Saat 24.00’den 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00’e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağını söyledi.

Hafta sonları sokağa çıkmak yasak!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kabine toplantısı sonrası Huber Köşkünde basın toplantısı düzenledi.

Malatya'da sokağa çıkma yasağı ilan edildi!

İçişleri Bakanlığınca bu geceden, 12 Nisan saat 24.00'e kadar 48 saat 30 büyükşehirle Zonguldak'ta, il sınırları içerisinde sokağa çıkma yasağı getirildi.

20 yaş altı kimler sokağa çıkabilir?

Malatya Valiliğinden yapılan açıklamada:"İl Hıfzıssıhha Kurulu 05.04.2020 Pazar günü Vali Aydın BARUŞ başkanlığında Valilik Toplantı Salonunda toplanmış ve aşağıdaki konuları görüşerek karara bağlamıştır" denildi.

Malatya'ya araç giriş çıkışı yasaklandı. 20 yaş altına sokağa çıkma yasağı!

“Ülkemizde hayatı ne zaman normale döndürebileceğimiz 83 milyon olarak bizlerin elindedir”

Hangi illerde sokağa çıkma yasağı şart?

Sağlık Bakanlığı Koronavirüs Bilim Kurulu üyesi Prof. Dr. Necmettin Ünal, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “İpin ucunun kaçtığı yerler var, o illerde il bazlı sokağa çıkma yasağı şart” dedi.