Su Haberleri

Su Haberleri

Hasan Yusuf Gökhan Kale'ye talip.

Eğitimci Hasan Yusuf Gökhan AK Parti'den Kale belediye başkanlığı için başvurusunu yaptı. Başvuru sonrası açıklamalarda bulundu.

"Ustamızın başvurusunu almak bizim için büyük şeref "

Kıymetli ustamız, teşkilat büyüğümüz emektarımız Muhammed Emin Yalçınkaya’nın aday adaylık başvurusunu almak bizler için büyük bir şeref, üzerimizde çok büyük emeği ve hakkı var. Allah hayırlı uğurlu etsin.

MASKİ, DEPREMDEN 64 GÜN SONRA SU SIKINTISINA ÇÖZÜM BULDU!

MASKİ çözümü bidonla buldu

AK Parti'nin Malatya listesi "Allah'a Emanet"

Kusura Bakma Reis...

Yeni Malatyaspor son virajda!

Yeni Malatyaspor son virajda Hatayspor'u konuk ediyor.

Başkan Çınar'ın süper kahramanları

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,saha ziyaretlerini ve Temizlik işçilerini ihmal etmiyor.

Malatya'da aşı yarın başlıyor!

Covid-19 aşısı Malatya'da da yarın başlıyor.Malatya Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Erdal Aktürk yaptığı açıklamada şunları ifade etti:

Eski sağlık çalışanı korona kurbanı

Malatya Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Erdal Aktürk; 'Hemşire Dilay Koçak’ı Covid-19 nedeniyle genç yaşta kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz'

Kelimeler kifayetsiz...

Diyarbakır Lice kırsalında dün PKK’lı teröristlerle çıkan çatışmada yaralanan Jandarma Uzman Çavuş Mehmet Çelik şehit oldu. MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı 1,5 yıl önce şehidin nişan yüzüğünü takmıştı.

Muhalefet Kömürhan için teşekkür etti

Açılışı bugün gerçekleştirilen Kömürhan Köprüsü için bir teşekkür de muhalefetten geldi.Deva Parti'si Genel Başkan yardımcısı Gezer köprüde emeği geçen herkese teşekkür etti.

'Kömürhan Köprüsü' açıldı

Malatya ile Elazığ arasındaki Karakaya Baraj Gölü üzerinde yapılan ve türkülere konu olan Kömürhan Köprüsü ve Bağlantı Tüneli açıldı.

Fenerbahçe'nin konuğu Yeni Malatyaspor

Süper Lig'in 12. haftasında Yeni Malatyaspor Fenerbahçe ile karşılaşacak. Ülker Stadı'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmayı hakem Erkan Özdamar yönetecek.

Vali Aydın Baruş Şeker Fabrikasında incelemelerde bulundu!

Üretimi yerinde görmek ve incelemelerde bulunmak amacıyla Şeker Fabrikasını ziyaret eden Vali Baruş’u Fabrika Müdürü Suat Altun, fabrika yetkilileri ve fabrika çalışanları karşıladı.

Yeni Malatyaspor son dakikada 1 puanı kaptı

Süper Lig'in 10. haftasında günün ilk maçında Gaziantep evinde Yeni Malatyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Deprem süreci değerlendirildi

Yeni Malatyaspor’un keyfi yerinde

Süper Lig'in 8. haftasında Yeni Malatyaspor sahasında Yukatel Denizlispor'u 2-0 mağlup etti.

Yerli üretim ama fiyatı el yakıyor !

Doğanşehir ilçesinde yetiştirilen fasulyeler Malatya Büyükşehir Belediyesi Esenlik market raflarında satılmaya başlandı. Ancak fiyatı gören müşteri almaktan vazgeçiyor.

Kaplan'ın rakibi Kartal...

Süper Lig'in 7. hafta mücadelesinde Beşiktaş sahasında Yeni Malatyaspor ile karşı karşıya gelecek. .

Herkes cübbeli o takım elbiseli!

Malatya’nın Batı girişinde MTÜ Yeşilyurt-Beylerderesi yerleşkesinde ilk eğitim binasının hizmete girdiği törende Turgut Özal Üniversitesi öğretim üyeleri cübbeleriyle canlı yayına katıldı. Bütün hocaların cübbesiyle törende yer aldığı görülürken Rektör Aysun Bay Karabulut'un sağında takım elbiseyle törene katılan kişi ise merak konusu oldu.

Eski AK Partili Vekil,Cumhurbaşkanı Erdoğan'a tepki gösterdi!

Minibüsçüler Odası Başkanı Mesut İnce'nin Cumhurbaşkanı Erdoğan'a seslenerek ifade ettiği evimize ekmek götüremiyoruz iddiası, eski AK Parti Milletvekili yeni İyi Parti İl Başkanı Süleyman Sarıbaş'ın da gündemindeydi. Sarıbaş,Minibüsçü esnafının seslenişi bana hiç abartılı gelmedi dedi.

Yönetimin yüzde 70'i aynı isimlerden oluştu

AK Parti’nin Pazar günü Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanı sıra bazı bakanlar ile parti üst yöneticilerinin de katılımıyla gerçekleştirilen Malatya 7. Olağan İl Kongresi’nde önceki yönetimden 35 kişi yerini korudu.15 isimse yeni yönetimde yer almadı. 50 kişilik yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

Yeni Malatyaspor'dan 3 haftada 7 puan

Süper Lig'in 6. hafta maçında Yeni Malatyaspor, geriye düştüğü maçta Gençlerbirliği'ni 2-1 mağlup etti.

Emniyetten Fetö operasyonu

Malatya İl Emniyet Müdürlüğü KOM Şube Müdürlüğünce Polis Akademisinden ihraç edilen 16 şüpheliye yönelik operasyon başlatıldı.

Yeni Malatyaspor galibiyet istiyor

Süper Lig'de 6. hafta mücadelesinde Yeni Malatyaspor, Gençlerbirliği ile karşı karşıya gelecek.

Yeşilyurt tarımsal ürünlerin üretim noktası oldu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın girişimleri neticesinde, sofralardaki doğal ürünlerin sayısını artırmak adına Cumhuriyet Örnekköy’de kurulan Tarımsal Üretim ve AR-GE Sahasında Nisan ayından itibaren damla sulama yöntemiyle yetiştirilen kuru fasulyelerin hasadı yapılıyor.

Ali Babacan Malatya'ya geliyor!

Deva Partisi Lideri Ali Babacan partisinin il kongresi için Malatya'ya geliyor.İl Başkanı Onur Güneş, yaptığı açıklamada hem kongre duyurusu yaptı hem de ekonomiyi değerlendirdi.

Kızılay iddialara cevap verdi!

Birgün gazetesinin Rektörlerin Dekan vekilliği yaptığı iddiasını İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ahmet Kızılay,sosyal medya hesabından kesin bir dille yalanladı.