Trol Haberleri

Trol Haberleri

Maaşlı trollerinizi ücretsiz izne çıkarın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Emek Büroları Koordinatörü Veli Ağbaba, Plan Bütçe Komisyonu’nda Mini istihdam paketi görüşmelerinde konuştu.

Kontrol bizim elimizde

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca koronavirüs ile ilgili son bilgileri paylaştı.

Sağlık Çalışanlarımızın Her Daim Yanındayız

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Hasan Çalık Devlet Hastanesi ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polis kontrol noktalarını ziyaret etti.

Virüs kontrol altında!

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca korona virüs ile ilgili rakamları verdi.

Vali Baruş Türk Polis Teşkilatı'nın 175. yılını kutladı

Malatya Valisi Aydın Baruş Türk Polis Teşkilatı'nın 175. yılını kontrol noktasındaki polisleri ziyaret ederek kutladı.

İran'a ait petrol gemisinde patlama

İran'ın Milli Petrol Şirketine ait bir petrol tankerinde Suudi Arabistan'ın Cidde Limanı'na 60 mil uzaklıkta patlama meydana geldi.

ABD, 2 DEAŞ militanını Suriye'den çıkardı

ABD, YPG/PKK kontrolündeki bir kampta tutulan İngiliz vatandaşı 2 DEAŞ militanını Suriye'den çıkararak gözetimi altına aldı.

Menopoz dönemindeki kistlere dikkat

Op. Dr. Ayşe Kavasoğlu, karın ağrısı, şişkinlik ve kabızlığa neden olabilen yumurtalık kistlerine karşı uyarıda bulundu. Dr. Kavasoğlu, Yumurtalık kistleri önlenebilecek bir durum değil ancak düzenli kontrollerle riski azaltabilirsiniz. Özellikle menopoz dönemindeki kistler kötü huylu olmaya eğilimlidir ifadelerini kullandı.

Tiyatronun görünmeyen kahramanları yeni sezona hazırlanıyor

Devlet Tiyatroları'nın (DT) yeni sezonunun başlamasına çok kısa bir zaman kaldı. Devlet Tiyatroları'nın 10 yerleşik bölgesinde ve turne sahnelerinde sergilenen oyunların tüm kostümleri, aksesuarları ve dekorları Ankara Macunköy'deki Tiyatro Kampüsü içinde yer alan Sanat Teknik Müdürlüğü'nde hazırlanıyor. Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü işin mutfağının kapılarını İHA'ya açtı.