Ücretsiz Haberleri

Ücretsiz Haberleri

"Vatandaşımız 5 kuruş ödemeden ev sahibi olacak"

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Yunus Emre Fidanel önemli açıklamada bulundu

Maaşlı trollerinizi ücretsiz izne çıkarın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Emek Büroları Koordinatörü Veli Ağbaba, Plan Bütçe Komisyonu’nda Mini istihdam paketi görüşmelerinde konuştu.

Ulaşım ücretsiz!

Öğrenciler ücretsiz taşınacak

Hafta sonu sınava girecek öğrenciler Büyükşehir Belediyesine ait toplu ulaşım araçlarından 07.30 ile 14.00 saatleri arasında ücretsiz olarak faydalanacak.

Seyircisiz maçlara fotoğraflı destek

Yeni Malatyaspor taraftarların fotoğraflarını ücretsiz olarak tribünlere yerleştirecek.

Bu zorlu süreci hep birlikte atlatacağız

Koronavirüs salgınıyla mücadele çalışmalarını aralıksız şekilde sürdüren Battalgazi Belediyesi, Bakırcılar Çarşısı esnaflarına ve vatandaşlara ücretsiz maske ve eldiven dağıtımı gerçekleştirdi. 

Yeşilyurt'tun her noktasında ücretsiz maske dağıtılıyor...

Yeşilyurt Belediyesi ilçenin her noktasında ücretsiz maske dağıtılıyor.

Maske dağıtımı devam ediyor

Malatya Büyükşehir Belediyesi ekipleri, merkez ve tüm ilçelerde, mahalle mahalle, kapı kapı dolaşarak evlere ücretsiz maske dağıtmaya devam ediyor.

Büyükşehir evlere maske dağıtacak

Malatya Büyükşehir Belediyesi dünyada ve ülkemizde yayılan korona virüs salgınına karşı önlem ve tedbirler almaya devam ediyor.

Ücretsiz maskeler evlere teslim edilecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla başlatılan ücretsiz maske dağıtımında başvurular, e-Devlet Kapısı üzerinden alınacak.

Biriktirdiğin değil, paylaştığın senindir

Ülkemiz zor zamanlarında ortaya çıkan birliktelik bizi daha da güçlendirecektir. Malatya'da bir firma düzenlediği kampanya ile isteyenlere ücretsiz ekmek ulaştıracak.

Ücretsiz ulaşıma korona engeli

Malatya'da 65 yaş üstü vatandaşlara verilen ücretsiz kartlar, Nisan sonuna kadar donduruldu. Ayrıca kentte sağlık çalışanları kimliklerini göstererek toplu taşıma araçlarından ücretsiz faydalanabilecek.