Veli Ağbaba Haberleri

Veli Ağbaba Haberleri

Veli Ağbaba ameliyat oldu

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, bel fıtığından ameliyat oldu.

Taburcu edildi 1 saat sonra hayatını kaybetti

Malatya CHP Milletvekili Veli Ağbaba tedavisinin tamamlanarak taburcu edilen hastanın 1 saat sonra hayatını kaybettiğini ifade etti.

7 aydır show yapıyorlar!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, “Pütürge, Doğanyol ve Kale’yi deprem vurdu, pandemi vurdu, kayısı rekoltesi vurdu. Şimdi de Ziraat Bankası ve kooperatifler tebligat gönderip alacağını istiyor.Depremzedelerin borçları mutlaka yapılandırılmalıdır” dedi.

Ağbaba'dan Gürkan'a:"Birileri yalakalıkta sınır tanımıyor"!

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba,Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan'ın bilbordlarda Yeni Malatyaspor'un Süper lig'de kalması sebebiyle Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a teşekkür mesajı yayınlamasını çok sert bir dille eleştirerek"Birileri yalakalıkta sınır tanımıyor ‘değerli hemşehrimiz Recep Tayip Erdoğan’a!’ teşekkür ediyor. Değerli hemşehrimiz sanki Malatyaspor’a özel bir şey yapmış gibi sanki Malatyaspor’u almış bir üst lige çıkartmış gibi teşekkür ediyorlar" dedi.

Ağbaba 4. kez Genel Başkan Yardımcısı oldu

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Merkez Yürütme Kurulu üyelerini açıkladı.

İktidar Milletvekilleri ne iş yapıyor!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, kayısı üreticilerinin her yıl farklı bir şekilde kandırıldığını belirterek “Bu yılın kandırılma konusu Toprak Mahsulleri Ofisi oldu” dedi.

Maaşlı trollerinizi ücretsiz izne çıkarın!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Emek Büroları Koordinatörü Veli Ağbaba, Plan Bütçe Komisyonu’nda Mini istihdam paketi görüşmelerinde konuştu.

Ahmet Çakır 1. oldu

ORC Araştırma son iki yılda en başarılı milletvekilleri araştırmasında Malatyalı iki vekil listede yer aldı.

Veli Ağbaba'nın iddiası fesih getirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da T3 Vakfı ile ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ise iddiaları belgelerle yalanlayarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunmuştu. Ancak İmamoğlu sessizliğini korumuştu. Bunu üzerine Selçuk Bayraktar harekete geçti.

Ahlaksız iftiralara göz yummayacağız

Malatya CHP Milletvekili Veli Ağbaba'nın İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden T3 Vakfına 41 Trilyon destek verildi iddiasına, Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar twitter hesabından sert tepki gösterdi ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulundu.

AKP iktidarının yarattığı düzende açlığa sürüklenmekteler

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, 1 Mayıs İşçi Bayramı nedeniyle bir açıklama yaptı. Ağbaba; '1 Mayıs’a, virüsün yarattığı olumsuz etkilerin yanı sıra AKP’nin emek sömürücü politikalarının ablukasıyla giriyoruz. Emekçiyi virüs değil AKP öldürüyor'

Sorumsuz bir iftira ve yakıştırma!

İçişleri Bakanlığı, CHP'li Veli Ağbaba'nın "Atatürk'ün resmi yok" ifadelerinin gerçek dışı olduğu duyurdu.

Sokağa çıkma yasağı değil, koronayı yayma genelgesi

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, sokağa çıkma yasağı ile ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Koronavirüs asgari ücretlileri vurdu

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, koronavirüs nedeniyle temel gıdaların masraflarındaki fahiş artışa dikkat çekti: Besin fiyatları üzerindeki KDV oranları kaldırılsın.

Salgın Sürecinde Sınır Güvenliği Sağlanması vatandaşımızın beka sorunudur!

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba TBMM’ye sunduğu araştırma önergesinde, Covid-19 salgınından en çok etkilenen 3. Ülke olan İran’dan Türkiye’ye kaçak yollarla yapılan girişlerin araştırılmasını istedi.