Yalan Haberleri

Yalan Haberleri

Esenlik'teki ürünlerin depremzedelere bedava dağıtıldığını iddia etti!

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan Beyaz TV ekranlarında Esenlik'teki ürünlerin depremzedelere bedava dağıtıldığını iddia etti.

"Yalancının Mumu Yatsıya Kadar Yanar"

Malatya TSO başkanı Oğuzhan Ata Sadıkoğlu sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Cinsel istismar iddialarına ilişkin açıklama yapıldı

Malatya Valiliği, Arguvan ilçesinde engelli bir kız çocuğuna birden çok kişi tarafından istismarda bulunulduğu iddialarını yalanladı.

Kızılay iddialara cevap verdi!

Birgün gazetesinin Rektörlerin Dekan vekilliği yaptığı iddiasını İnönü Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Ahmet Kızılay,sosyal medya hesabından kesin bir dille yalanladı.

Veli Ağbaba'nın iddiası fesih getirdi

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Malatya Milletvekili Veli Ağbaba, sosyal paylaşım sitesi Twitter'da T3 Vakfı ile ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. Vakıf Mütevelli Heyeti Başkanı Selçuk Bayraktar ise iddiaları belgelerle yalanlayarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'na çağrıda bulunmuştu. Ancak İmamoğlu sessizliğini korumuştu. Bunu üzerine Selçuk Bayraktar harekete geçti.

Bir tepki de sosyal medya provakatörlerine!

Karantina yalanı haberine tepkiler dinmek bilmezken bu kez sahneye sosyal medya provakatörleri çıktı. Vali Baruş bir tepki de onlara verdi ve iddiaları kesin bir dille yalanladı.

Malatya'da karantina uygulaması olan mahallemiz YOK...

İlimizde karantina uygulaması yapılan mahalle bulunmamaktadır

THY'den 'unutulan eşya satışı' iddiasına yalanlama

Türk Hava Yolları (THY), bazı sosyal medya mecraları ve internet sitelerinde yayılan 'THY, uçaklarında unutulan eşyaların satışını gerçekleştiriyor' iddialarının gerçeği yansıtmadığını açıkladı.

Bakan Albayrak: 'Batının planını darmadağın edeceğiz'

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, Terörle mücadeleyi diline dolayıp, özellikle siviller üzerinden demagoji yaparak yalan bir propagandayla ülkemizi karalamaya çalışan birilerine bu samimiyetsiz ve iki yüzlü batı dünyasının yüzüne çarpmamız lazım. 10 yıllardır bugün için hazırlanan bu planı darmadağın edeceğiz dedi.