Yeşilyurt Haberleri

Yeşilyurt Haberleri

AK Parti'nin İlçe Adayları Kimler?

AK Parti Malatya Büyükşehir Belediye Başkan adayının Sami Er olması ilcelerdeki adaylar da netleşmeye başladı.

Gürkan Yeni Dönemde yok!

AK Parti yeni dönemde bazı belediye başkanlarının tekrar aday gösterilmeyeceğine karar verdi.

"Vatandaşımız 5 kuruş ödemeden ev sahibi olacak"

AK Parti Yeşilyurt Belediye Başkan Aday Adayı Yunus Emre Fidanel önemli açıklamada bulundu

"Ustamızın başvurusunu almak bizim için büyük şeref "

Kıymetli ustamız, teşkilat büyüğümüz emektarımız Muhammed Emin Yalçınkaya’nın aday adaylık başvurusunu almak bizler için büyük bir şeref, üzerimizde çok büyük emeği ve hakkı var. Allah hayırlı uğurlu etsin.

Milletine hizmet için adanmış bir ömür!

Malatya'yı karış karış geziyor,dokunmadığı gönül bırakmıyor.

Yeşilyurt'a bir ödül daha!

Tam Bana Göre Festivalinde Yeşiyurt Belediyesi ödüle layık görüldü.

Tohma Mahallesi'ne Halı Saha

Tüfenkci, Çınar ve Yalçınkaya incelemelerde bulundu!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Yalçınkaya Çilesiz Malahallesi'nde incelemelerde bulundu.

Yeşilyurt dizi ile tanıtılıyor!

Çekimleri Yeşilyurt’ta devam eden ‘Gırift’ dizi ekibini Emanet Çarşısı-Doğal Ürünler Pazarında misafir eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “ Sinema ve dizi gibi sanatsal yapımlarla Yeşilyurt’umuzun sosyal ve kültürel zenginliklerini daha geniş kesimlere ulaştırmaktayız.” diye konuştu.

Başkan Çınar'ın süper kahramanları

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar,saha ziyaretlerini ve Temizlik işçilerini ihmal etmiyor.

Uzun zaman sonra aynı karedeler

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan,Yeşilyurt ve Battalgazi Belediye Başkanları ile aylar sonra aynı karede yer aldı.

“Mutlu bir ilçe için çalışıyoruz”

Yeşilyurt Belediyesi Başkanı Mehmet Çınar; “7’den 70’e Herkesin Mutluluğu ve Huzuru İçin Çalışıyoruz”

Bu paylaşım çok beğenildi !

Yeşilyurt Belediyesi Küçükcekmece Belediyesi'nin terör örgütünün sembollerini anımsatarak düzenlediği parka karşılık ay yıldızlı parkın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması beğeni ile karşılandı.

Yeşilyurt İzmir için yola çıkıyor

Yeşilyurt Belediyesi İzmir için yardım kampanyası başlattı.

Herkes cübbeli o takım elbiseli!

Malatya’nın Batı girişinde MTÜ Yeşilyurt-Beylerderesi yerleşkesinde ilk eğitim binasının hizmete girdiği törende Turgut Özal Üniversitesi öğretim üyeleri cübbeleriyle canlı yayına katıldı. Bütün hocaların cübbesiyle törende yer aldığı görülürken Rektör Aysun Bay Karabulut'un sağında takım elbiseyle törene katılan kişi ise merak konusu oldu.

Yeşilyurt tarımsal ürünlerin üretim noktası oldu

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın girişimleri neticesinde, sofralardaki doğal ürünlerin sayısını artırmak adına Cumhuriyet Örnekköy’de kurulan Tarımsal Üretim ve AR-GE Sahasında Nisan ayından itibaren damla sulama yöntemiyle yetiştirilen kuru fasulyelerin hasadı yapılıyor.

Tüm hemşehrilerimizi kongremize bekliyoruz

AK Parti Yeşilyurt İlçe Başkanı Muhammed Emin Yalçınkaya “Sayın Cumhurbaşkanımızın yola çıktığı ilk günden bugüne Malatya “Beydağı Gibi” dik bir şekilde yanında yer aldı. AK Parti siyasetinde Malatya omurga şehirlerden biri oldu.” dedi.

Yeşilyurt, 76 Belediye Başkanı'na ev sahipliği yapacak

Yeşilyurt Belediyesi Türkiye Sağlıklı Kentler Birliği Mayıs ayı 35.Olağan Meclis toplantısına ev sahipliği yapacak.

Yeşil Topsöğüt Konutları'nın temeli atılıyor

Topsöğüt Karşıyaka Mahallesi'nde yaklaşık 10 dönümlük alan üzerine 136 daire ve 6 dükkandan oluşan ’Yeşil Topsöğüt Konutları’ projesi için temel atma töreni düzenlenecek.

Yalçınkaya, A Takımını belirledi

AK Parti Yeşilyurt ilçe teşkilatında Av. Muhammed Yalçınkaya başkanlığındaki yeni yürütme kurulu belli oldu.

Yeni semt pazarları kuruyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ‘ Semt Pazarları projemiz, doğru ve planlı şehircilik esaslarına yeni bir anlayış kazandıracaktır' diye konuştu.

Tablet bağış kampanyasına destek beklendi

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Başkanlığında toplanarak Ekim Ayı 1.Oturum Toplantısını gerçekleştirdi. Meclisinde açılışında konuşan Belediye Başkanı Çınar, ‘İki Devlet Tek Millet’ anlayışıyla Azerbaycan’ın yanında yer aldıklarını söyledi.

Başkan Çınar Bakandan Söz Aldı!

Geçtiğimiz günlerde Millet Bahçesi sözü alan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar bu kez Büyükşehir Belediyesinde Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlun'a sunum yaptı.

5 Yılda 1 Milyon 639 Bin Ekmek!

Emanet Ekmek projesi dalga dalga büyüyor.

Billboard krizine farklı bir bakış!

Şehir açık hava reklam çöplüğüne dönmüş durumda.

Yeşil Gıda Marketler'in ilki Bostanbaşı'na açıldı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olup, ‘Üreticiden Tüketiciye’ temalı ‘Yeşil Gıda Market’ projesinin ilki Bostanbaşı mahallesinde düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine sunuldu.

İlyas mahallesine kitap kafe

İlyas mahallesinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kitap Kafe’yi ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kafemiz gerek iç ve dış tasarımıyla gerekse de raflarında ki eşsiz kaynaklarıyla mahallemize farklı bir hava katacak olup, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın kitaba ulaşımını kolaylaştıracaktır.” diye konuştu.