Yeşilyurtbelediyesi Haberleri

Yeşilyurtbelediyesi Haberleri

Yeni semt pazarları kuruyoruz

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ‘ Semt Pazarları projemiz, doğru ve planlı şehircilik esaslarına yeni bir anlayış kazandıracaktır' diye konuştu.

İlyas mahallesine kitap kafe

İlyas mahallesinde yapımı büyük ölçüde tamamlanan Kitap Kafe’yi ziyaret eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “Kafemiz gerek iç ve dış tasarımıyla gerekse de raflarında ki eşsiz kaynaklarıyla mahallemize farklı bir hava katacak olup, 7’den 70’e tüm vatandaşlarımızın kitaba ulaşımını kolaylaştıracaktır.” diye konuştu.

Ekiplerimiz işlerini özveriyle sürdürüyor

Çırmıhtı- Gedik Mahallesinde gerçekleşen tam kaplamalı sıcak asfalt serimini yerinde takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’u doğru bir bakış açısı ve kalıcı yatırımlarla geleceğe hazırladıklarını söyledi.

Yeşilyurt'a değer katacak özel bir yatırım!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatleri arasında olup, işlevselliği, yeri, konumu ve hizmet alanlarıyla Yeşilyurt’un gelişim sürecine büyük değerler kazandıracak şekilde projelendirilen ve yapımına başlanan ‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ alanında kurban kesilip, dua edildi.

Yeşilyurt sokaklarında Bayram heyecanı

Yeşilyurt Belediyesi, Türk Bayrakları ve balonlarla süslediği hizmet araçlarıyla Ramazan Bayramının coşkusu, heyecanı ve güzelliğini sokaklara taşıdı. Hareketli şarkılarla sokaklar bayram yerine dönerken, 7’den 70’e tüm vatandaşlarda balkon ve pencerelerine çıkarak bayramın güzelliğini doyasıya yaşadılar.

İyi ki doğdunuz !

Yeşilyurt Belediyesi koronavirüs salgınına karşı canla başla mücadele eden sağlık çalışanlarını unutmayarak doğum günlerini kutluyor.

En çok ilgiyi o Belediye gördü!

Belediyelerin organizasyonlarında şehir genelinde 23 Nisan etkinlikleri düzenlendi.En çok ilgi ise Yeşilyurt Belediyesinin yaptığı organizasyona oldu. Yeşilyurt Belediyesinden yayımlanan bülten şöyle;