Çevre

Çevre Haberleri

Alternatif enerji bu alanda üretilecek

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan; 'Şehrimizi enerji üssü haline getirmek için çalışıyoruz'

Çiftçi yine mağdur

CHP il Başkanı Enver Kiraz; "Malatya’nın çiftçisi, köylüsü bu yıl yine mağdur. Malatya‘yı virüs ile birlikte don, dolu ve AKP’nin politikaları vurmaya devam ediyor.” Dedi.

Çilekler olmuş!

AK Parti Malatya Milletvekili Bülent Tüfenkci Yeşilyurt Belediyesi tarafında yapılan serada incelemelerde bulundu. Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın en önemli projelerinden olan Yeşil Gıda Seracılık projesi Milletvekili Tüfenkci'den tam not aldı.

Çalışmalar en kısa sürede tamamlanacaktır

Büyükşehir Belediyesi Alparslan Türkeş bulvarında yol yapım, asfaltlama ve kavşak düzenleme çalışmalarına devam ediyor.

Yeşilyurt'a Millet Bahçesi!

Yeşilyurt'un bir önceki Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat döneminde başlanan Beylerderesi Şehir Parkı projesinin ikinci etabı Millet Bahçesi olacak.

Kadın girişimcilere 100 bin sebze fidesi...

Yeşilyurt Belediyesi, kırsal bölgelerdeki yerli üretimi artırıp, insanların daha fazla sağlıklı, taze ve doğal ürünler tüketmesine destek vermek amacıyla ‘Yeşil Gıda Seracılık’ alanında yerli tohumlardan üretilen 100 bin adet sebze fidesini, Yeşilyurt’un farklı bölgelerinde faaliyet gösteren kadın çiftçilere ve üreticilere dağıtımına başladı.

Ulaşım ve altyapı projeleri görüşüldü

Ak Parti Malatya teşkilatı Ulaştırma ve Altyapı Bakanı ile telekonferans yöntemi ile ilimize yapılması planlanan altyapı ve ulaştırma projelerini görüştüler.

Yeşilyurt Belediyesi yol çalışmalarına devam ediyor

Yeşilyurt’un birçok noktasında yol bakım, iyileştirme, sıcak asfalt ve kaldırım yenileme çalışması gerçekleştiren Yeşilyurt Belediyesi, vatandaşların daha kaliteli ve konforlu seyahat etmesi için başlattığı asfalt atağına yenilerini ekliyor. Başkan Çınar, geleceğe dönük yatırımları planlı ve titiz bir çalışmayla gerçeğe dönüştürdüklerini söyledi.

Eskimalatya'ya kuşak yolu!

Battalagazi Belediyesi yeni bağlantı yolları ile Eskimalatya trafiğini rahatlatıyor.

Özal Mahallesi'ne yeni yaşam alanları!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar ve beraberindeki Başkan Yardımcıları ile incelemede bulunduğu Özal Mahallesine yaşam alanları yapmayı planlıyor!

Minareye yıldırımın isabet ettiği an

Malatya’da etkili olan sağanak yağış sırasında Bostanbaşı Mahallesi’ndeki bir caminin minaresine yıldırım isabet etti. O an evinde sağanak yağmuru çekmeye çalışan vatandaşın kamerasına o anlar yansıdı.

Kayısı çiçeğine kar düştü

Kayısı Çiçeklerine Kar Yağdı

Yeşilyurt Belediyesi 4 Koldan Temizlik Yapıyor

“Toplum Ve Halk Sağlığı İçin İmkânlarımızı Seferber Ettik”

ŞİMDİ TEMİZLİK ZAMANI

“Sağlıklı Yaşam İçin Sorumluluklarımızı Yerine Getiriyoruz”

Uzungöl'de yıkımlar 5 Ekim'de başlıyor

Trabzon'un Çaykara ilçesindeki dünyaca ünlü turizm merkezi Uzungöl kaçak ve çarpık yapılaşmadan kurtuluyor. Bölgedeki imar barışına uygun olmayan yaklaşık 118 yapının yıkımı için yapı sahiplerine Çaykara Belediyesi tarafından tebligatlar gönderilmeye başlarken, yıkımların 5 Ekim tarihinden itibaren başlanacağı bildirildi.

Doğu'da en yüksek hava sıcaklığı Erzincan'da ölçüldü

Hava sıcaklığının mevsim normalleri üzerinde seyrettiği Doğu Anadolu'da en yüksek sıcaklık Erzincan'ın Kemaliye ilçesinde ölçüldü.

Şuhut'ta anız yangını

Afyonkarahisar'ın Şuhut ilçesinde bir tarlada çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.

Küresel ısınma ve iklim değişikliği medyanın gündeminde

Değişen hava sıcaklıklarına oranla Türkiye'de 2019 yılı başından itibaren hava durumu bin 856 habere konu olurken, küresel ısınmanın 7 bin 453 haberde yer aldığı görüldü. Medyaya yansıyan haber başlıkları incelendiğinde ise hava durumunun tarıma olan olumsuz etkilerinin ön planda olduğu kaydedildi.

Toplam 93 haber.