Ekonomi

Ekonomi Haberleri

Mehmet Çınar'dan Belsa Tekstil'e teşekkür

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar Maske üretimi yapan Belsa Tekstil çalışanlarını ziyâret ederek teşekkür etti. Belsa Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Haskul maske üretimi ile ilgili Başkan Çınar'a bilgiler verdi.

Proje yılsonunda tamamlanacak

Kuru Kayısı Lisanslı Depoculuk ve Borsası Projesi'nin inşaat çalışmaları devam ederken, yılsonunda tamamlanması planlanıyor

Bayram ikramiyesi ne zaman yatıyor?

Aile,Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk,emeklilerin bayram ikramiyesinin ne zaman verileceğini açıkladı.Nisan'ın ilk yarısında ikramiyeler hesaplara yatıyor

Ekonomik istikrar kalkanı paketi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Çankaya Köşkü'nde düzenlenen Koronavirüsle Mücadele Eş Güdüm Toplantısı'nın ardından düzenlediği basın toplantısında, virüsün etkilerini azaltmak adına alınan ekonomik tedbirleri açıkladı.

12 gün idari izin

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan 60 yaş ve üzerinde olanların pazartesi gününden itibaren 12 gün idari izinli sayılacağını duyurdu.

Altınyıldız Classics 'Benim markam' oldu

'Benim markam' araştırması sonuçlarına göre erkek giyim alanında Altınyıldız Classics, yüzde 22.5 ile tüketicinin ilk sıraya yerleştirdiği marka oldu.

TCMB reeskont ve avans işlemlerinde faiz oranını düşürdü

Merkez Bankası, reeskont ve avans işlemlerinde faiz oranını düşürdü.

Karnabahar tarlada 3 lira, pazarda 7 lira

Çiftçinin 3 liraya aracıya sattığı karnabahar pazarda 7 liraya satılıyor

İmparatorların çayında rekolte düşüşü sürüyor

Yaş çay tarımında 3. sürgün sürerken, 'İmparatorların çayı' olarak adlandırılan 'beyaz çay' rekoltesinde önceki yıllara göre düşüş sürüyor.

Fındık üreticisi fındığını katma değerli hale getiriyor

Giresun'un Tirebolu ilçesinde Ziraat Odası tarafından kurulan ve fındık üreticisinin hizmetine sunulan entegre tesis sayesinde üreticiler fındığını katma değerli ürünler haline getirerek serbest piyasada 16 lira yerine 60 liradan satıyor.

Avrupa'ya 154 tonluk proje taşındı

Ankara'da üretilen 154 tonluk dev elektrik trafosu, test işlemleri için Hollanda'nın Rotterdam kentine taşındı. Büyük bir titizlikle yürütülen taşıma işlemi boyunca kara, deniz ve nehir yolları kullanıldı. Trafo, test işlemlerinin ardından aynı rota üzerinden Ankara'ya geri getirilecek.

Dağlardan gelen şifa kaynağı: Kuşburnu

Gümüşhane'nin önemli tarım ürünlerinden biri olan kuşburnu hasadında son günler yaşanıyor. Marmelat ve reçelinin yanı sıra çay ve meyve suyu olarak da tüketilen kuşburnu Türkiye'de en fazla Gümüşhane'de üretiliyor.

Cari fazla Ağustos'ta arttı

Cari işlemler fazlası, 2019 Ağustos döneminde bir önceki yılın aynı ayına göre 554 milyon dolar artarak 2 milyar 604 milyon dolar olarak gerçekleşti.

Tavuk yumurtası üretiminde artış

Tavuk yumurtası üretimi Ağustos ayında bir önceki aya göre yüzde 4,2 arttı.

ALDAĞ'dan ISK SODEX Fuarı'na destek

İklimlendirme sektörünün büyük buluşması ISK SODEX Fuarı'nda Aldağ A.Ş. etkinlikleriyle ilgi odağı olurken, fuarın renkli gündemi ve çekim gücüne de katkı sağladı.

Serbest piyasada altın fiyatları

Serbest piyasada 24 ayar külçe altının gram satış fiyatı 283,20 lira oldu.

Borsa günü düşüşle tamamladı

Borsa, günü yüzde 0,87'lik düşüşle tamamladı.

2019 Kompozit Zirvesi İstanbul'da kapılarını açtı

Kompozit sanayine özgü üretim, işleme ve uygulama metodları başta olmak üzere tüm kompozit sektörünü kapsayan faaliyetlerin tanıtıldığı '2019 Kompozit Zirvesi' İstanbul'da başladı.

Toplam 49 haber.