Gündem

Gündem Haberleri

Fransa ürünlerine boykot!

Gençlik bizim için umut demektir

Malatya İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren,EBA üzerinden öğrencilere bir mektup göndererek mutlu ve başarılı bir eğitim yılı temennisinde bulundu.

Tablet bağış kampanyasına destek beklendi

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın Başkanlığında toplanarak Ekim Ayı 1.Oturum Toplantısını gerçekleştirdi. Meclisinde açılışında konuşan Belediye Başkanı Çınar, ‘İki Devlet Tek Millet’ anlayışıyla Azerbaycan’ın yanında yer aldıklarını söyledi.

Billboard krizine farklı bir bakış!

Şehir açık hava reklam çöplüğüne dönmüş durumda.

Yeşil Gıda Marketler'in ilki Bostanbaşı'na açıldı

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatlerinden olup, ‘Üreticiden Tüketiciye’ temalı ‘Yeşil Gıda Market’ projesinin ilki Bostanbaşı mahallesinde düzenlenen törenle vatandaşların hizmetine sunuldu.

Sistematik saldırılara karşı birlik mesajı!

İlim Yayma Cemiyeti Malatya Şubesi ve Ensar Vakfı Malatya Şubesi üyeleri imam hatip mezunlarına, mensuplarına yapılan sistematik saldırılara karşı suç duyurusunda bulunarak bir basın açıklaması yaptılar.

'Resen Pide Tarifesi Dayatılamaz'

Malatya Fırıncılar ve Unlu Maddeler İmalatçıları Esnaf Odası Başkanı Mehmet Büyükelçi, “Ticaret İl Müdürlüğü, MESOB’un 31.12.2018 tarihli resen tarifesinin geçerli olduğunu ilan ederek büyük hata yapıyor.

Yeşilyurt Belediyesine ‘Kardeş Şehir’

Yeşilyurt Belediye Meclisi, Eylül Ayı Olağan Toplantısında gündemdeki komisyon raporları ve teklifleri görüşerek karara bağladı.

Artık üretim yapılmıyor !

CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz, ülkemizde yapılan tarım politikasını eleştirerek, yapılan ithalat ile diğer ülkelerin zenginleştirildiğini iddia etti.

Ekiplerimiz işlerini özveriyle sürdürüyor

Çırmıhtı- Gedik Mahallesinde gerçekleşen tam kaplamalı sıcak asfalt serimini yerinde takip eden Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, Yeşilyurt’u doğru bir bakış açısı ve kalıcı yatırımlarla geleceğe hazırladıklarını söyledi.

Mesai 9.00'da başlayacak

Yeni tip korona virüs (Covid-19) vaka sayısının günden güne artması nedeniyle Malatya’da mesai saatleri yeniden düzenlendi.

Mustafa Uçak görevden alındı!

Maski'de görevden almalar devam ediyor.

İzolasyona uymayıp evden çıkana adli işlem başlatılacak!

İçişleri Bakanlığı tarafından, 81 ilin valiliğine "İzolasyon Tedbirleri" konulu genelge gönderildi.

Yeşilyurt'a değer katacak özel bir yatırım!

Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar’ın yeni dönem vaatleri arasında olup, işlevselliği, yeri, konumu ve hizmet alanlarıyla Yeşilyurt’un gelişim sürecine büyük değerler kazandıracak şekilde projelendirilen ve yapımına başlanan ‘Belediye Hizmet Binası ve Kompleksi’ alanında kurban kesilip, dua edildi.

Maski'de garip işler!

Maski Genel Müdürlüğü'nde işe alınan 60 personelin Maski yöneticilerinin akrabaları olduğu iddia edildi.Personelllerin hangi kriterlere göre işe alındığı ise bilinmiyor.

Çalık deprem bölgesinde!

AK Parti MKYK üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, depremin merkez üstü Malatya’nın Pütürge ilçesine bağlı Taşmış Mahallesini ziyaret etti.

İktidar Milletvekilleri ne iş yapıyor!

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, kayısı üreticilerinin her yıl farklı bir şekilde kandırıldığını belirterek “Bu yılın kandırılma konusu Toprak Mahsulleri Ofisi oldu” dedi.

Toplam 215 haber.