Politika

Politika haberlerini listeleyin, politika gündemini yakından takip edin.

Politika Haberleri

Başbuğumuz Türkeş,80 yıllık hayatını Türklük şuur ve gururuna vakfetmiştir

Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, "Başbuğumuz Türkeş, 80 yıllık hayatını Türklük şuur ve gururuna vakfetmiştir" dedi.

4 Nisan kimin günü? Ağrı mı, Malatya mı?

4 Nisan Malatya'lılar günü sebebiyle birçok siyasi,STK başkanı ve Malatya'lılar sosyal medya'da çeşitli paylaşımlarda bulundular.Malatya'nın doğal güzelliklerinin yansıtıldığı fotoğraflar,kültür ve sanatına dair binlerce paylaşım yapıldı.Farklı bir paylaşım ise Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'dan geldi.

İlaçlama Sezonu Açıldı

Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattın Gürkan ilaçlama sezonunu belediye hizmet binası önünde ilaçlama sezonunu törenle açtı.

Listede yok yok,peki ya kayısı çekirdeği?

Malatya Milletvekili Mehmet Fendoğlu, "Dulavrat otu güvenli, Kayısı Çekirdeği mi güvenilir değil" diye sorarak, kayısı çekirdeğinin güvenli bitki listesine alınmasını istedi.

Malatyada ilk bağış Çınar'dan geldi

Malatya'da İlk bağış Çınar'dan geldi

3 maaşını hibe etti

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve AB Uyum Komisyonu Başkanı Kasım Gülpınar, koronavirüs nedeniyle TBMM'ye dilekçe vererek 3 maaşını devlete hibe etti.

En Önemli Proje Yeşil Gıda Seracılık

En Önemli Proje Yeşil Gıda Seracılık (?)

Gürkan Ateşini Ölçtürdü (?)

Ateşini Ölçtürdü (?)

Kayısı Ye :) 2

“Virüs’e Karşı Kayısı ve Kayısı Ürünleri Tüketelim”

Kayısı Ye

“Çocuklarımız 40 Dakikalık Teneffüste Kayısı ile Güç Depolasınlar”

Büyük bir kütüphanemiz olmalı (!)

Malatya’nın acilen bir kütüphaneye ihtiyacı var.

''Alınan Tedbirler Vatandaşların Sağlığı İçindir''

“Vatandaşlarımız rahat ve huzurlu olsunlar. Bizler de MASKİ Genel Müdürlüğümüze vermiş olduğumuz talimat ile su borcu olan vatandaşlar hakkında her hangi bir işlem yapmamalarını ilettik.”

''Vatandaşımızın ayağına giderek, sorunları tespit ediyoruz''

''Toptaş Mahallemizdeki sorunları çözeceğiz''

“Milli Mücadele Ruhunu Bugün Öğrencilerimiz İle Paylaştık”

“İstiklal ve istikbalimizin, milli mücadelemizin sembolü olan İstiklal Marşımızın kabulünün 99. Yıl dönümünü bugün öğrencilerimizle kutluyoruz"

“İstiklal Marşımız Vatan Sevgisini Anlatan Eşsiz Bir Eserdir”

12 Mart İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü dolayısıyla bir mesaj yayımlayan Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Çınar, “İstiklal Marşımız, milli mücadele ruhunu ve Türk Milleti'nin vatan sevgisini en güzel biçimde yansıtan büyük bir kahramanlık destanıdır.” dedi

Akar: 'Terör koridoruna izin vermeyeceğiz'

Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, Barış Pınarı Harekatı'na ilişkin 'Tüm komşularımızın toprak bütünlüğüne saygılıyız fakat 911 kilometrelik sınırlarımızda bir terör koridoru oluşturulmasına da izin vermeyeceğiz! Burada terör örgütlerinin varlığını kabul etmiyoruz. dedi.

Fahrettin Altun'dan Suudi yetkilinin Türkiye'yi kınamasına eleştiri

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Suudi bir yetkilinin Türkiye'yi kınamasını eleştirdi.

Dışişleri'nden temelsiz iddialara açıklama!

Dışişleri Bakanlığından yapılan açıklamada, 'Kahire'de 8 Ekim 2019 tarihinde düzenlenen Mısır, Yunanistan, GKRY zirvesi sonunda yayımlanan, ülkemize karşı temelsiz iddialar içeren bildirinin hiçbir anlam ve değeri yoktur' denildi.

Bakan Varank'tan Barış Pınarı Harekatı açıklaması

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Barış Pınarı Harekatı'nın daha önceki harekatlarda olduğu gibi sivillere zarar vermemek adına cerrah hassasiyetinde yürütüleceğini söyledi.

Toplam 210 haber.