Spor

Spor Haberleri

Yiğithan Güvenli'nin acı günü

Yeni Malatyasporlu defans oyuncusu Yiğithan Güvenli'nin annsi vefat etti.

Evlerinde kalan çocuklara forma

Yeni Malatyaspor 23 Nisan'da çocuklara sürpriz yaparak evlerinde kalanlara forma hediye ettiler.

Yeşilyurt Belediyesi Yeşiltepe'ye halı saha yapacak!

Yeşilyurt Belediyesi Yeşiltepe'de halı saha ve sosyal tesis projesi için Belediye Başkanı Mehmet Çınar'ın katılımıyla belirlenen bölgede incelemelerle bulundu.

Yeni Malatyaspor futbolcuları mesaj gönderdi

BtcTurk Yeni Malatyasporlu futbolcular, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı çektikleri videolarla "Sağlıklı, güzel, mutlu günler yakında" mesajı verdi.

Sadık Çiftpınar Dünya Malatyalılar Günü'nü unutmadı!

Yeni Malatyaspor'un eski futbolcusu Sadık Çiftpınar Dünya Malatyalılar Gününü Kutladı.

Yeni Malatyaspor Store'da Korona Virüs Düzenlemesi

Yeni Malatyaspor Store'da Korona Virüs Düzenlemesi

Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de Maçlar Ertelendi

Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2. Lig ve TFF 3. Lig'de Maçlar Ertelendi

Bu Gurur Hepimizin

Türkiye Voleybol Federasyonu tarafından düzenlenen 2. Lig Erkekler Final müsabakaları, 15 Mart Pazar oynanan üçüncü ve son karşılaşmaların ardından tamamlandı.

Yeni Malatyaspor Taktik Çalıştı

Yeni Malatyaspor Taktik Çalıştı

THY Euroleague: Kızılyıldız: 68 - Fenerbahçe Beko: 56

THY Euroleague 2. hafta maçında Fenerbahçe Beko, deplasmanda Kızılyıldız'a 68-56 mağlup oldu.

Falcao: 'Kalbimi fethettiler'

Glatasaray'ın Monaco'dan transfer ettiği Kolombiyalı golcü Radamel Falcao, sarı-kırmızılı taraftarların kalbini fethettiğini belirterek, Bu nedenle buraya gelmeyi istedim. Geldiğim an da tam hayalimdeki gibi oldu dedi.

Beşiktaş, MKE Ankaragücü maçı hazırlıklarına başladı

Beşiktaş, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda MKE Ankaragücü ile oynayacağı maçın hazırlıklarına bu akşam yaptığı antrenmanla başladı.

Milli Takımdan antrenman öncesi net mesaj

Türkiye A Milli Futbol Takımı, Arnavutluk ile oynayacağı maçın son antrenmanı öncesinde sahaya 'Barış Pınarı Harekatı'nda Kahraman Ordumuzun Yanındayız' pankartıyla çıktı.

Nihat Özdemir: 'Mehmetçiklerimize moral vereceğiz'

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Nihat Özdemir, Arnavutluk maçı öncesi yaptığı açıklamada, 'Galibiyetle ayrılabilirsek bizler kadar, oyuncularımız kadar cephede Türkiye için savaşan bütün Mehmetçiklerimiz için moral olacaktır' diye konuştu.

Şenol Güneş: 'Gücünüzü sahada görmek istiyorum'

A Milli Takım Teknik Direktörü Şenol Güneş, Arnavutluk maçı öncesi yaptığı açıklamada, 'Oyuncularımızın duygu kırılmasını istemiyorum. Tam tersine yeteneğini, karakterini sahada güçlü bir şekilde kullanmasını istiyorum dedi.

Beşiktaş'ta 4 aday seçime girecek

Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda adaylar kesinleşti. Serdal Adalı, Hürser Tekinoktay, Ahmet Nur Çebi ve İsmail Ünal, Beşiktaş'ın yeni başkanı olmak için yarışa girmeye hak kazandı. Aday olmak isteyen Melih Arslan ise gerekli 250 imzayı toplayamadı.

Varela, Portekiz'e transfer oldu

Kayserispor'un eski futbolcusu Silvestre Varela, Portekiz'de kendine takım buldu.

Ahmet Nur Çebi resmen aday oldu

Beşiktaş'ta 20 Ekim'de yapılacak olan olağanüstü seçimli genel kurulda uzun süredir aday olup olmayacağı merak edilen Ahmet Nur Çebi, yönetim kurulu listesini Divan Kurulu Başkanlığı'na teslim ederek resmen aday oldu.

Serdal Adalı resmen aday

Beşiktaş'ta 20 Ekim'de gerçekleşecek olan olağanüstü seçimli genel kurul için gerekli imzaları toplayan Serdal Adalı, başkan adaylığı başvurusunu ve geçici yönetim kurulu listesini Divan Kurulu Başkanlığı'na teslim etti.

Toplam 106 haber.