4 Nisan Malatya'lılar günümüz kutlu olsun

Dünya'nın dört bir yanında yüreğinde Malatya sevdasıyla yaşayan herkesin 4 Nisan Malatya'lılar günü kutlu olsun.

PAYLAŞ

Bugün 4 Nisan Malatya'lılar günü...

Doğal,tarihi ve kültürel bereketi ile yıllar boyunca tarih sayfalarında önemli bir yer edinen kayısının başkenti Malatya...

Dünya'nın dört bir yanında yüreğinde Malatya sevdasıyla yaşayan herkesin 4 Nisan Malatya'lılar günü kutlu olsun. Malatya'lılar günü dolayısıyla Malatya'lı olan olmayan birçok kişi tarafından Malatya'lılar günü kutlandı ve sosyal medyadan tebrik mesajları yağdı:

VELİ AĞBABA:

Malatya milletvekili olmak ve Malatyalıları temsil etmek benim için her zaman onur ve gurur kaynağı oldu. Yaşadığımız bu zor günleri de omuz omuza vererek atlatacağımıza inanıyor; tüm Malatyalı hemşehrilerimin Malatyalılar gününü kutluyorum. İyi ki varsınız!

Öznur ÇALIK:

Medeniyetin beşiğidir Malatyam Battalgazi’nin ,Niyazi Mısri’nin, Fetih Gemuhluoğlu’nun.. Turgut Özal’ın,Hamido’nun, Recai Kutan’ın... Fahri Kayahan’nın,Kemal Sunal’ın,Kenan Işık’ın yetiştiği topraklardır Malatyam..

MEHMET FENDOĞLU:

Sevdamız #Malatya Biz Malatyalıyız bizim analarımız Nene Hatun. Evlatları Ulubatlı Hasan’dır. Torunları battalgazi dir Vatan bizim vaz geçilmezimizdir. Bu eşsiz güzelliği yüreğinde taşıyan tüm değerli hemşehrilerimin 4 Nisan #MalatyalılarGünü kutlu olsun.. #EvdeKalMalatyam

Ahmet ÇAKIR:

2020 #MalatyalılarGünü Şuraya birkaç Malatya güzelliği bırakalım

Çok özlediğinizi biliyorum ama

#EvdeKal’mak şartıyla arşivinizde olan #Malatya’mızın güzelliklerini sizlerden de bekliyorum

(Fotoğraf şart değil, şehrimizi anlatan her şey olabilir)

Hakan KAHTALI:

Küçücük yüreklerde, kocaman bir sevdadır Malatya.

Selahattin GÜRKAN:

Anadolu'yu Anayurt Yapan Destan Şehri, kadim Malatya'mızın güzel insanları 4 Nisan #DünyaMalatyalılarGünü'müz kutlu olsun.

Osman GÜDER:

Allah’ına gurban #Malatya Cana cansın #Malatya Cennet şehir Malatya’mızın hasretini çeken, özlemini yaşayan gurbetteki hemşehrilerimiz başta olmak üzere tüm Malatyalıların 4 Nisan Dünya Malatyalılar Günü kutlu olsun.

Mehmet ÇINAR:

Kadim şehrin, dört dörtlük kadim insanları.. 4 Nisan #MalatyalılarGünü’müz kutlu olsun... #EvdeKalMalatya

 

Malatyalılar günü hashtag çalışması ile paylaşılan binlerce mesaj twitter'da gündemin ilk sıralarına yerleşti.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN