Belediyeler ekmek dağıtacak mı?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,gerçekleştirdiği basın toplantısında 17 Nisan Cuma gecesi Saat 24.00'den 19 Nisan Pazar gecesi saat 24.00'e kadar sokağa çıkma yasağı uygulanacağını söyledi.

PAYLAŞ

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz hafta sonu, sokağa çıkma yasağının saat 22.00 gibi geç bir saatte,fırınların açık olacağının ise saat 23.00 gibi duyurulması,vatandaşların ekmek bulamayacağı endişesine kapılıp fırın ve market önlerinde sosyal mesafe kuralını hiçe sayarak uzun kuyruklar oluşturmasına sebep olmuştu.

Neyseki korkulan olmadı ve yasağın olduğu günlerde açık olan fırınlar ve Büyükşehir Belediyesi Megsaş A.Ş.tarafından vatandaşlara ekmek ulaştırıldı.

Hafta sonu sokağa çıkma yasağının bu defa  6 gün önceden duyurulması, Malatya Büyükşehir Belediyesinin ve yasağın uygulanacağı diğer Belediyelerin ekmek dağıtıp dağıtmayacağı sorusunu gündeme getirdi.

Sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde Megsaş tarafından ekmeğin 50 kuruşa satılması büyük takdir toplarken bu uygulamanın devam edip etmeyeceği ise merak konusu oldu.

 

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN