Cumhurbaşkanlığı Haberleri

Cumhurbaşkanlığı Haberleri

Rahmetle özlemle ve minnetle...

Malatya Haber Oku ailesi olarak 8. Cumhurbaşkanımız hemşehrimiz Turgut Özal'ı vefatının yıl dönümünde rahmetle ve özlemle anıyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve Başbakanlığı döneminde yaptığı hizmetlerle Türkiye'ye yeni hedefler koyan Turgut Özal millet düşmanı bazı çevrelerce sözlü ve fiili saldırılara maruz kalmasına rağmen Malatya'ya kazandırdığı sayısız eserlerle hemşehrilerinin kalbinde taht kurmuştur.

Bakanımız görevine devam ediyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı sonrası İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Koronavirüs salgınının üstesinden gelecek imkân, moral ve kararlılığa sahibiz"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Kabinesi Toplantısı’nın ardından yaptığı konuşmada, “Bu salgının üstesinden gelecek sadece imkâna değil, aynı zamanda morale ve kararlılığa da sahibiz. Karamsarlığa da rehavete de kapılmadan her türlü ihtimali göz önünde bulundurarak tedbirlerimizi adım adım alıyor, hayata geçiyoruz” dedi.

Bakan Kasapoğlu'ndan Fenerbahçe'ye tebrik

Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Basketbolda bu yıl 27'ncisi düzenlenen Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazanan Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı için tebrik mesajı yayımladı.

Fenerbahçe: 86 - Çukurova Basketbol: 62

27. Kadınlar Cumhurbaşkanlığı Kupası Çukurova Basketbol'u 86-62 mağlup eden Fenerbahçe'nin oldu.