Küçük Haberleri

Küçük Haberleri

Bu paylaşım çok beğenildi !

Yeşilyurt Belediyesi Küçükcekmece Belediyesi'nin terör örgütünün sembollerini anımsatarak düzenlediği parka karşılık ay yıldızlı parkın fotoğraflarını sosyal medyada paylaşması beğeni ile karşılandı.

Sol haber’den çirkin başlık

İnsanın ölümü üzerinden bile siyasi bir kimlik oluşturmaya çalışan Sol Haber, kalp krizi sonrası hayatını kaybeden Vahap Küçük’ün vefatı üzerinden çirkin bir haber yazdı.

Vahap Küçük vefat etti!

Minik Sude kumbarasını bağışladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Biz Bize Yeteriz Türkiyem’ sloganıyla başlattığı ‘Milli Dayanışma Kampanyası’na kumbarasındaki parasını bağışlayan 9 yaşındaki Sude Nur Avcı’yı evinde ziyaret eden Battalgazi Belediye Başkanı Osman Güder, küçük kızı tebrik etti.

Yumurtalık rezervi azalmış kadınlarda gebelik artık mümkün

Hızlanmış yumurta rezervi kaybı ve 40 yaş öncesi erken menopoz yaşayan kadınların da artık anne olması mümkün hale geldi. Son yıllarda geliştirilen tedaviler sayesinde bu kadınların da çocuk sahibi olabileceklerini söyleyen Yakın Doğu Üniversitesi Hastanesi'nden Kadın Hastalıkları ve Doğum Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Namık Kemal Duru, 'Erken yumurtalık yetmezliği yaşayan kadınlara yapılacak küçük bir operasyon sonrasında, 'kendi yumurtalarıyla' gebe kalma şansını veriyoruz' dedi.