İstanbul Kültür Üniversitesi 22. Akademik Yıl açılışını gerçekleştirdi

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ), 2019-2020 Akademik Yıl açılışını gerçekleştirdi. Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İKÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Bahar Akıngüç, 'Üniversite olarak 22 yıldır eğitimci kimliğimizden ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz' dedi.

PAYLAŞ
Malatya Haber Oku - malatya haber oku

İstanbul Kültür Üniversitesi (İKÜ) yeni öğrencileri ile 2019-2020 eğitim-öğretim yılına büyük bir coşkuyla başladı. Üniversitenin Ataköy Yerleşkesi'nde gerçekleştirilen akademik yıl açılış töreni, İKÜ İşaret Dili Korusu'nun eşliğinde söylenen İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başladı. Törene İKÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Bahar Akıngüç Günver, İKÜ Rektörü Prof. Dr. Erhan Güzel, Khan Academy Türkiye Direktörü Alp Köksal, akademisyenler, öğrenciler ve aileleri katıldı.

Törenin açılış konuşmasını gerçekleştiren İKÜ Mütevelli Heyeti Başkanı Dr. Bahar Akıngüç Günver, 'Üniversitemiz; bilim, sanat, eğitim, araştırma, özgür düşünceden ödün vermeden şekillenerek 22. yılına girdi. Zaman, yalnızca insanlar için değil eğitim kurumları için de çok önemli bir gösterge. Başlangıçtaki varoluş sancıları yerini büyüme sancılarına zaman içinde ise yerini duruşunu ortaya koyma ve koruma çabasına bırakıyor. Üniversite olarak 22 yıldır ülkenin ve dünyanın koşulları arasında eğilip, bükülmeden, yozlaşmadan, eğitimci kimliğimizden ödün vermeden yolumuza devam ediyoruz' dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN