Kanal D Ana Haber Malatyalı'ya emanet

Kanal D ekranlarında Ana Haber Spikerliği görevini yapan Buket Aydın istifa etti. Önceki gün gelen istifa kararı sonrası Kanal D 'nin yeni haber sunucusu belli oldu.

PAYLAŞ

Kanal D 'nin yeni haber spikeri belli oldu.

Kanal D Ana Haber Spikeri Buket Aydın önceki gün flaş bir karar aldı ve istifa ettiğini duyurdu.  Demirören Medya Grubu bünyesindeki görevlerinden  yorulduğu ve yıprandığı söyleyen Buket Aydın , görevinden istifa ett,iğini duyurdu.

 

İstifa sonrası Kanal D 'nin yeni ana haber spikerinin kim olacağı merak ediliyordu. 

Edinilen son dakika bilgilerine göre Buket Aydın 'ın yerine Deniz Bayramoğlu 'nun getirileceği bildirildi. 

Meda grubundan konu ile ilgili yapılan açıklamada, "Kanal D Ana Haber Bülteni Spikeri ve Kanal D Haber Başkanı Sn. Buket Aydın ile Kurumumuzun yolları bugün (09.05.2020) itibari ile ayrılmıştır. 11.05.2020 tarihi itibari ile Kanal D Ana Haber ekran yüzü olarak Sn. Deniz Bayramoğlu atanmıştır.Sn. Buket Aydın'a görev yaptığı dönem süresince kurumumuza vermiş olduğu emek ve sağlamış olduğu katkılardan dolayı teşekkürlerimizi iletir, Sn. Deniz Bayramoğlu'na yeni görevinde başarılar dileriz" denildi. 

Deniz Bayramoğlu Kimdir? Nerelidir?

Kanal D 'nin yeni ana haber spikeri Deniz Bayramoğlu, 1975 senesinde Malatya'da  dünyaya geldi.

İlk ve ortaöğreniminin ardından 1993 yılında İstanbul Üniversitesi'nde Çevre Mühendisliği bölümüne başlayan Bayramoğlu, gazeteci olmak için 3 yıl sonra bölümünü bıraktı. 1997'de İngiliz ekonomi gazetesi Financial Times ile ortak çıkan Liberal Bakış'ta borsa haberleri yapan Bayramoğlu, üniversite bölümüne 2005 yılında devam etti.

Aynı yıl Yeni Yüzyıl borsa muhabirliği görevini alan Bayramoğlu, Sabah 'ın gazeteyi satması sonrası Sabah Gazetesi 'ne geçti ve görevine burada devam etti. 

CNN Türk ekranlarında  katıldığı ilk dönemde borsa yorumcusu olarak görev yapan Bayramoğlu, daha sonra İş Yemeği isimli programı hazırladı ve sundu.

2008 ile 2009 yılları arasında Pelin Çift ve Alp Özgen'le beraber "12-14 Güncel" adlı programı sunan Bayramoğlu, ayrıca  aynı kanalda Parametre ve Güne Merhaba programlarını sundu.

ECE ÜNER İLE EVLİ

Deniz Bayramoğlu 2013 senesinde Show Tv Ana Haber sunucusu Ece Üner ile evlendi. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN