Korona günlerinde evde yaşam

Yeşilyurt Belediyesi kültürel etkinlikler kapsamında COVİD-19 Günlerinde Yaşam konulu fotoğraf yarışması düzenleyecek.

PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediyesi tarafından düzenlenecek olan ‘COVİD-19 Günlerinde Yaşam’ konulu yarışmaya katılmak isteyen fotoğrafçılar, 17 Ağustos 2020 tarihine kadar Türkiye sınırlarında çekecekleri eserlerini www.tfsfonayliyarismalar.org. adresine üyelik kaydını yaptıktan sonra e-mail adreslerine gelecek aktivasyon linkinin tıklayarak gönderebilecekler.

Arel Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Güler Ertan, Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fak. Fotoğraf Bölümünden Prof. Dr. Oktay Çolak, MAFSAD Başkanı İnan Orhan, Profesyonel Fotoğrafçı Mustafa Seven ve Yüksek Mimar-Fotoğrafçı Okan Karakaş’tan oluşan Seçici Kurul, 22 Ağustos 2020 tarihinde toplanarak gelen eserleri inceledikten sonra sonuçları açıklayacak.

Yarışmada dereceye giren eserler, 24 Ağustos 2020 tarihinde www.yesilyurt.bel.tr. ile www.tfsf.org.tr. adreslerinden ilan edilecek.Yarışmada birinciye 3.000 TL., ikinciye 2.000 TL., üçüncüye 1.000 TL., para ödülü verilecek. Yarışmada ayrıca mansiyon, özel ödül ve sergileme kategorilerinde dereceye girecek olanlara da para ve özel ödüller takdim edilecek.

 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN