Sağlık Çalışanlarımızın Her Daim Yanındayız

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Battalgazi İlçe Gençlik Kolları Başkanı Harun Erdem ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Malatya Hasan Çalık Devlet Hastanesi ve Malatya İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı polis kontrol noktalarını ziyaret etti.

PAYLAŞ

AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci, Malatya Hasan Çalık Devlet Hastanesi’ne yapmış olduğu ziyarette açıklamalarda bulundu. Kahveci, “Son günlerde salgınla mücadele eden sağlık çalışanlarımıza göstermiş oldukları bu fedakarca davranışlarından ötürü, başta Sağlık Bakanımız Sayın Fahrettin Koca’ya ve hükümetimize ortaya koymuş oldukları bu özverili çalışmalarından ötürü teşekkür ediyoruz. Virüsle mücadele kapsamında tüm sağlık çalışanlarımızın her daim yanında olduğumuzu göstermek adına, moral ve motivasyonlarına katkıda bulunmak hasebiyle Yeşilyurt Devlet Hastanemiz’i ziyaret ettik. Hastanemizin Başhekimi Uzman Doktor Sayın Erhan Berk’i makamında ziyaret ederek, sağlık çalışanlarımıza ikramlarda bulunduk.Malatya İl Sağlık Müdürümüz Profesör Doktor Sayın Recep Bentli’nin şahsında tüm sağlık çalışanlarımıza teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Malatya Hasan Çalık Devlet Hastanesi ziyaretinin hemen ardından Malatya İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı şehrin giriş ve çıkışlarında görev yapan polis memurlarını ziyaret eden AK Parti Battalgazi İlçe Başkanı Basri Kahveci ve beraberindeki heyet polis memurlarına meyve ikramında bulundu. Kahveci burada da yaptığı açıklamada ise şu sözleri dile getirdi: “Emniyetimiz ülkemizin huzuru ve güvenliği için cansiparhane çalışmaları ile gece gündüz demeden görevlerini ifa etmektedirler. Bizlerde bu zorlu süreçte şehrimizin giriş ve çıkışlarında bulunan polis memuru kardeşlerimizi ziyaret ettik, görevlerinde başarılar diledik.” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN