Tedbirler heba edilmesin!

PAYLAŞ

Milliyetçi Hareket Partisi Malatya İl Başkanlığı tarafından sokakta maskesiz dolaşan vatandaşlara maske ve dezenfektan dağıtımı yapıldı.

MHP Malatya İl Başkanı Mesut Samanlı, partililer ile birlikte cadde ve sokaklarda maske ile dezenfektan dağıttı.

Koronavirüse karşı mücadeleye katkıda bulunmak amacıyla maske ve dezenfektan dağıtımı yaptıklarını aktaran Samanlı, vatandaşlara tedbirli olmaları konusunda uyarılarda bulundu.

Sosyal mesafe ve evde kal uyarılarına bir kısım vatandaşların uymadığını üzülerek gördüklerini belirten Başkan Samanlı, yapılan bu davranış ile şimdiye kadar alınan tedbirlerin heba edildiğini söyledi.

Samanlı açıklamasına şu şekilde devam etti;

” Çinin Wuhan Kentinde ortaya çıkan ve küresel bir salgına sebep olan covid-19 virüsüne karşı ülke olarak yaklaşık 50 gündür başta sağlık çalışanlarımız olmak üzere fedakarca mücadele etmekteyiz. Ülke ve millet olarak geçirmekte olduğumuz bu zorlu süreçte bizler de milliyetçi hareket partisi Malatya il başkanlığı olarak bu mücadeleye katkı sağlaması amacı ile virüse karşı alınan tedbirler kapsamında vatandaşlarımıza dezenfektan ve maske dağıtımı gerçekleştirmiş bulunmaktayız.

Bu vesile ile ifade etmek isterim ki bizler ülke ve millet olarak tarihimiz boyunca nice zorlu süreci birlik ve beraberlik ile üstesinden geldik. İnanıyorum ki Sağlık bakanlığının almış olduğu tedbirlere riayet ederek bu zorlu süreci en hafif şekilde atlatacağız.

Alınan tedbirler kapsamında sokağa çıkma yasağı bulunan 20 yaş altı ve 65 yaş üstü vatandaşlarımızın bu tedbirlere bu güne kadar geçen süreçte olduğu gibi sıkı bir şekilde uyarak gereken hassasiyeti ve özveriyi göstermeye devam edeceklerinden şüphemiz yoktur.

Fakat üzülerek ifade ediyorum ki vatandaşlarımızın bir kısmı bütün bu yaşanan ve her geçen gün verdiğimiz kayıplara rağmen yetkililerin belirtmiş olduğu tedbirlere, sosyal mesafe kuralına ve evde kal çağrılarına uymayarak bakanlığımızın ve yetkililerimizin bu güne kadar almış oldukları önlemleri heba etmektedir.

Bütün vatandaşlarımızı ülkemizin geçirmekte olduğu bu zorlu süreçte yetkililerin çağrılarına uyarak zaruri olmadığı takdirde evlerinden çıkmayarak bu sürece katkı sağlamalarını temenni ediyoruz ve bütün Malatyalı hemşerilerimize Evde Kal Malatya Çağrımızı yineliyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle İçerisinde bulunduğumuz Mübarek Ramazan ayının Yüce milletimizin, ümmetin ve tüm insanlığın içinde bulunduğu hastalık ve sıkıntılardan kurtuluşuna vesile olmasını Cenabı Haktan niyaz eder bütün vatandaşlarımıza hayırlı ramazanlar dilerim”

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN